Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при ангина

В 1 литър оцет се слагат 150 грама венчелистчета от рози и се оставят да киснат 60 минути. Прецежда се и се налива в шишета, в които е поставена 1 пъпка от роза. В чаша вода се слага 1 супена лъжица от настойката и се добавя 1 супена лъжица мед, след което се прави гаргара.

В 100мл. вряща вода се запарва 1 супена лъжица ленено семе. Получената смес се прецежда след като изстине и към нея се добавя малка бучка краве масло и 1 супена лъжица сок от магданоз. Всичко това се разбърква и разстила върху марля, след което се увива около гърлото. Процедурата се повтаря докато налепите от ангината или гнойта от сливиците изчезнат.

Шепа пшеничени трици се намокрят с оцет. Разбъркват се добре и се загряват до поносимост от кожата, след което се прави компрес около шията вечер преди лягане. За да не се получи изгаряне на кожата вечер се прави намазване със затоплено олио.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *