Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Малко момиче победи тежко автоимунно заболяване като махна тези 3 храни от нейната диета!

С помощта на известен лекар, и назначената от него диета, едно дете успя да се пребори със страшно и нелечимо заболяване

диета

Когато 10-годишната Изабел за първи път посети д-р Марк Хаймън, тя имаше тежък случай на автоимунно заболяване.

Диагнозата на това заболяване включва ревматоиден артрит и системен лупус еритематозус. Състоянието ѝ било влошено от няколко инвалидизиращи странични ефекти. Нейното заболяване било определено като нелечимо.

Д-р Марк Хаймън се грижи за здравето и на бившия американски президент Бил Клинтън

Заболяването на 10-годишната Изабел се нарича смесена съединителнотъканна болест. Тази болест засяга всяка част от тялото ѝ. Червените и бели кръвни клетки, черен дроб и мускулите, дори кожата. По време на болестта кожата на Изабел е била постоянно възпалена. Тя страдала от подуване на ставите и отоци на лицето.

Когато Изабел посетила д-р Хаймън, тя се лекувала със стероиди, аспирин и киселинни блокери. След прегледа доктор Майк Хаймън казал, че тя е хронично „уморена и нещастна.“

Лекарствата не помагали Изабел. Лекуващите лекари препоръчали на детето ежедневна химиотерапия, чрез която да подтиснат активността на имунната й система. Това можело да помогне за намаляване на симптомите, но и добавя също така и риск от рак и дори смърт от инфекция.

За Изабел това не било опция. Затова родителите ѝ успели да издействат преглед при д-р Хаймън. Само година по-късно, тя е успяла да се освободи от всички симптоми, кръвните ѝ тестове са нормални и вече не употребява нито едно лекарство.

Ползите от натуралното лечение

Въпреки, че много от бившите лекари на Изабел се концентрирали върху това как да ликвидират симптомите на болестта с помощта на лекарства, д-р Хаймън решил да използва по-различен подход. Вместо това, той започнал да търси най-основните причини за състоянието й. Лекарят открива, че възпалението което съсипва тялото на малкото момиче, би могло да бъде контролирано от няколко прости промени в диетата ѝ.

Естествен подход и дисциплина – пътят към изцелението на малката Изабел не бил лесен, но желанието за изцеление било по-силно от всичко

Д-р Хаймън препоръчал на родителите на Изабел премахнат от диетата ѝ глутена, млечните продукти и захарта. Той включил единствено няколко хранителни добавки, които да подпомогнат лечението на детето. Сред тях са мултивитамини, витамини D и B12, фолиева киселина и рибено масло. Той препоръча също така употребата на противовъзпалително масло от вечерна иглика и пробиотик.

Не след дълго, Изабел отново е здрава. Д-р Хаймън и родителите на Изабел решили да споделят история ѝ, за да покажат колко успешен е бил подхода към естественото лечение в този случай.

Във видеото по-долу, Изабел обяснява: „Мога отново да яздя кон. Не взимам никакви лекарства вече и се чувствам се страхотно!“

Източник: Healty Holistic Living

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *