Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ефикасна рецепта на японските лечители сваля високото кръвно и чисти артериите

Древна рецепта на японските лечители се справя успешно с високото кръвно налягане. Рецептата е само от три прости и достъпни съставки

лечители

Рецептите на японските лечители са популярни в цял свят и предпочитани заради своята ефикасност. Източната медицина е доказала, че успешно се справя със заболявания, станали хронични и превърнали се в епидемия за съвременния човек.

Само 4 супени лъжици от тази древна рецепта може да облекчи състоянието на хората, които се борят с високото кръвно налягане. Времето е показало, че лечението с природни ресурси е ефективен, ефикасен и нетоксичен метод. Ето защо днес все повече и повече хора се обръщат за помощ към алтернативната медицина.

Смес от джинджифил, лимон и чесън – трите съставки, които свалят кръвното, според източната медицина

Не е известен точен източник на тази рецепта, но е потвърдено, че тя идва от Япония. Еликсирът се състои от три мощни съставки: лимон, чесън и джинджифил. Всяка една от тях сама по себе си е много полезна, но когато са комбинирани в едно лекарство, започват да работят още по-добре и ефективно.

Чесънът е добре известен със своите антибактериални, антисептични и антивирусни свойства. Структурата на чесъна включва широка гама от микроелементи: натрий, калий, калций, цинк, фосфор, мед. Този богат състав има положителен ефект върху кръвоносните съдове. В допълнение, чесънът е богат на витамин С, витамин В6, манган и диетични фибри.

Коренът на джинджифила е добре известен като отличен и естествен източник на антиоксиданти

Също така е много полезен за хора, страдащи от проблеми с храносмилането. Джиндифилът се счита за невероятно растение, което притежава свойствата на противоотрова. Активното вещество на лечебната подправка – джинджерол, е ефективно при превенция и лечение на рак на дебелото черво.

И накрая – лимонът. Той е истински склад на витамин С. Плодът има алкални свойства, които регулират нивото на киселинност в организма. В допълнение, цитрусовият плод има благотворен ефект върху общото здравословно състояние, увеличава имунните реакции и подобрява обмяната на веществата.

Смес на базата на чесън, лимон и джинджифил, приготвена с вода, e отличен и ефективен инструмент в борбата срещу запушване на артериите. Редовната употреба на това лекарство ще намали кръвното налягане. Това ще доведе до ликвидиране на главоболието, умората и проблемите със съня. Както много от пациентите с високо кръвно знаят, честото главоболие и проблемите със съня имат пряка връзка и зависимост с високото кръвно налягане. Това от своя страна провокира появата на хронична умора. Тази нездравословна спирала е в състояние да влоши състоянието както на хипертониците, така и на хора, които нямат чак толкова сериозни проблеми с кръвното налягане.

Лечебна смес от японската народна медицина за сваляне на кръвното и прочистване на артериите

Необходими съставки:

  • 4 лимона с корите
    4 средно големи глави чесън
    4 супени настърган джинджифил
    2 чаши с преварена вода

Как се прави?

1. Измийте добре лимоните и почистете джинджифила.

2. Нарежете лимоните както са с кората.

3. След това обелете чесъна и джинджифила.

4. Чесъна, лимона и джинджифила се смесват добре в блендер.

5. Изсипете сместа в подходящ съд, залейте с водата и оставете да заври, като разбърквате непрекъснато.

6. Оставете да изстине и след това прецедете лечебната смес.

7. Сложете в подходящ стъклен съд и съхранявайте в хладилник.

Взимайте от така получената смес по 4-5 супени лъжици, или 4-5 глътки, 2 часа преди сутрешното хранене. Курсът на лечение продължава 3 седмици. След това направете пауза за една седмица и повторете лечебния курс още веднъж.

Този еликсир ще помогне за изчистване на артериите възможно най-скоро, ще регулира и стабилизира кръвното налягане, ще укрепи имунната система и цялостно ще подобри здравето и самочувствието ви.

Източник: fithacker.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *