ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта, която НАИСТИНА помага за отстраняване на черните точки!

Черните точки са козметичен проблем, пред който е изправен почти всеки човек. Няма значение дали сте млади или стари

черните точки
Рецепта, която НАИСТИНА помага за отстраняване на черните точки!

Черните точки се появяват при повишена секреция на мастните жлези, недостатъчни или грешни грижи за кожата и лошо хранене. Това са само няколко причини за неприятните образувания върху нашата кожа. Във всеки случай, комедоните не са много привлекателни и често пораждат комплекси, особено при по-младите хора.

Вероятно знаете много начини как да се премахнат черните точки в домашни условия. Но ако все още не сте намерили своето идеално средство, днес ще споделим с вас рецепта, която доказано помага. Нищо не пречи да опитате. Може да я прилагате винаги, когато имате нужда, без да се притеснявате от алергични реакции. Природните съставки действат безотказно и не причиняват щети.

Ще трябва да направите следното. Първо – почистете лицето със сода. Върху влажната кожа на лицето започнете да правите леки кръгови движения с пръсти, които предварително сте натопили в сода. Изплакнете и подсушете.

След това трябва да имате ето тези съставки:

– паста за зъби. Пастата трябва да е бяла, по възможност ментова.

– сол.

– няколко кубчета лед.

– силен разтвор от лайка

– чиста марля с големината на лицето

Как се прави?

1. Пастата и солта се смесват в съотношение 2 към 1. Например – 2 супени лъжици паста и една супена лъжица сол. Може да подготвите толкова количество, колкото е ще ви е нужно, за да покриете засегнатите зони.

2. Нанесете сместа в областта, където са черните точки и оставете да изсъхне.

3. Измива се с вода със стайна температура, като се отстранява сместа с кръгови масажни движения.

4. Натопете марлята в топлата лайка. Изстискайте внимателно и веднага сложете върху лицето. Дръжте докато изстине. Може да направите тази манипулация няколко пъти. Накрая завършете като покриете лицето с чиста и суха затоплена хавлиена кърпа.

5. Завършете като масажирате внимателно лицето с кубче лед

В резултат на това вие получавате идеално чиста кожа. Ментовата паста за зъби е в състояние да отвори порите и да убие всички бактерии, а солта е естествен антибиотик и действа като скраб. Лайката е като мехлем за кожата, подложена на каквато и да е интервенция, особено след пилинг. Освен това има много силно изразени антибактериални свойства, успокоява и омекотява кожата.

В началото може да има зачервяване на кожата, след прилагане на маската. Това е нормална реакция на кожата.

Ако кожата ви е суха, сложете овлажняващ крем. А ако е мазна – изчакайте да минат поне няколко часа, преди да нанесете крема за лисе, който ползвате.

Ползвайте редовно този начин за почистване на черните точки. Ще се радвате на добри резултати още на третата седмица, след прилагането. Достатъчно е да се прави веднъж в седмицата до пълното изчистване на кожата.

Източник: skinfine.ru

крем АНТИПИГМЕНТ
АНТИПИГМЕНТ – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *