ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечителката от манастира: това е най-добрата рецепта за лечение на ишиас с билки

За лечение на ишиас с билки днес ви предлагаме една изпитана и ефективна рецепта на лечителката от манастира – руската билкарка Елена Зайцева

лечение на ишиас
Лечителката от манастира: това е най-добрата рецепта за лечение на ишиас с билки

Лечение на ишиас с народни средства е ефикасно и се препоръчва дори от лекарите. Билките и някои процедури действително облекчават състоянието и ликвидират болката.

През последните години все повече хора страдат от неврологични заболявания. Пациентите често се оплакват от болки в долната част на гърба и бедрата. Понякога болката слиза по цялата дължина на крака.

Ишиас – това е много неприятно заболяване, свързано с притискане и възпаление на седалищния нерв. Някои лекари наричат това заболяване радикулит или невралгия на седалищния нерв.

Елена Зайцева
Руската билкарка Елена Зайцева

Както вече казахме, това заболяване може да се лекува у дома. Рецепта на руската билкарка Елена Зайцева е ефективен инструмент, който не само премахва болката, но, ако сте упорити и прилагате по-дълго време рецептата, може да ви помогне да се отървете от заболяването.

Лечение на ишиас в домашни условия

Атаката на лумбосакралния радикулит /ишиас/ обикновено се причинява от увреждане на един или повече корени на нервите на гръбначния мозък. Но той може да бъде причинен и от притискане на седалищния нерв в резултат на мускулен спазъм. Ето и най-честите симптоми на заболяването:

1. Остра болка в задните части, която се усилва, когато пациента е седнал.

2. Стрелкаща болка, която се усеща, която човек се изправя.

3. Изтръпване или слабост в крака.

4. Остра болка при ходене или при наклон на тялото.

Дори ако чувствате някои от изброените болки, трябва да се консултирате с лекар, за да се потвърди диагнозата.

Рецепта на руската лечителка Елена Зайцева за лечение на ишиас с билки

Съставки

4 скилидки чесън
200 мл мляко
мед на вкус

Подготовка

Намерете подходящ съд. Обелете чесъна, пресовайте го. Сложете го в съда. Постепенно добавете млякото. Когато сместа заври, отстранете от огъня, оставете да се охлади и добавете меда.

Пийте тази напитка веднъж на ден, и след около месец ще забележите положителните промени.

Тази рецепта ще ви спаси от възпаление, и ще предотврати появата на отоци. За най-добри резултати се прилага паралелно с някои от по-лесните йога-упражнения. В допълнение, можете от време на време да натърквате долната част на гърба с хрян, горчив червен пипер, чесън или лук.

Желаем ви здраве! Споделете тази полезна рецепта с приятели в социалните мрежи.

Източник: vashaspina.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *