ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Маска за отпусната кожа разтревожи пластичните хирурзи: стяга бедрата, корема и ръцете

Предлагаме ви рецепти за маска, с която ще постигнете невероятни резултати и ще се отървете от грозната отпусната кожа, ще промените контура на тялото и ще добиете ново самочувствие

маска за отпусната кожа

Ако решите да ползвате тази маска редовно, само след 2-3 месеца ще смаете всички с тяло, което изглежда чудесно в какъвто и да е модел бански костюм.

Защо трябва да започнете да правите тази маска още сега?

Загуба на еластичност, увисване на кожата на ръцете, шията, корема и бедрата – това е често срещано явление при жените след 45 години. Диети, драстично намаляване на теглото, хормонални смущения – всичко това се отразява зле на състоянието на кожата. В следствие на натрупаните години и излишни килограми, клетките на кожата вече не са в състояние да се възстановяват толкова бързо, колкото преди.

отпусната кожа

Въпреки това, при редовно приложение на маската, ще стегнете кожата и ще възстановите нейната еластичност.

 

Естествен и ефикасен метод за стягане на отпусната кожа в домашни условия

 

отпусната кожа

Камфоровото масло е популярен и ефективен инструмент за грижа за кожата и косата. То се използва, за да се отървем от акне, за премахване на белези и бръчки. Много е ефикасно за бърз и ускорен растежа на косата. Поради богатия на полезни вещества състав и способността за индуциране на клетките да се подновят, този продукт дава голям ефект при загуба на тегло и стягане на кожата.

Внимание! Камфорово масло не може да се използва при пациенти с епилепсия и от такива, които страдат от свръхчувствителност към лекарството.

Кафе (или по-скоро, кофеин) – истински помощник на онези, които са загубили еластичността на кожата. Kофеинът е идеалната съставка за кожа, която вече е започнала да се състарява. Той активира обмяната на веществата, укрепва и подобрява еластичността на кожата. Освен това, при редовна употреба, предотвратява появата на рак на кожата.

Козметичната глина е няколко вида и характеристиките на всеки вид са уникални. Има бяла, синя, сива, зеленa или червена глина. В която и аптека да попитате, винаги може да намерите точно вида глина, който ви е необходим. Освен това, козметична глина се предлага и в здравословните магазини.

Глината притежава изразен лифтинг ефект. Най-добре е да закупите сива или черна глина, тъй като този вид глина притежават най-силен лифтинг ефект.

 

Как да си направите маска за повдигане на увисналата кожа?

 

Необходими съставки

  • 2 супени лъжици утайка от малко по-едро смляно кафе
    1 и 1/2 ч.л. масло от камфор
    2 супени лъжици козметична глина

ПОДГОТОВКА И ПРЛИЛОЖЕНИЕ

1. Глината се разрежда с вода, според указанията на опаковката. Трябва да получите маса с консистенция на гъста сметана.

2. Добавете утайка от кафе и масло от камфор и разбъркайте. Колко масло от камфор ще сложите, зависи от индивидуалните характеристики на кожата. Най-добре е да започнете с половин чаена лъжичка, и след това постепенно да увеличавате дозата.

3. Нанесете сместа върху кожата на проблемните области, увийте с фолио и сложете нещо за осигуряване на топлинен ефект. Дръжте обвивката за около 30-40 минути, след това отмийте с топла вода и нанесете подхранващ крем.

Оптимален, видим и невероятен ефект ще получите, ако прилагате тази маска поне 2-3 пъти в седмицата в продължение на поне 3 месеца. Няма как отпуснатата от години кожа да се стегне за няколко дни. Нужно е упорство и постоянство.

Източник: woman.ru

крем против петна
Немски крем №1 против петна по кожата

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *