БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Марва Оганян: Смъртта идва от червата!

Съветите от опитния лекар и натуропат Марва Оганян ще ви помогнат да подобрите здравето и да избегнете болести, опасни за сърцето, черния дроб и стомаха

Марва Оганян

Марва Оганян е лекар-натуропат, биохимик и професионалист с 45 години опит. Тази мъдра жена смята, че привидно нелечими болести като рак, диабет и високо кръвно налягане, могат да бъде превъзмогнати чрез доста прости и достъпни методи. Основната задача е да се разбере произхода на по-голямата част от съвременните заболявания!

В основата на теорията на медицината е биохимията.

Биохимията помага да се проучат процесите на метаболизма, който отговаря за почти всичко онова, което се случва в нашето тяло. Марва Оганян прославя биохимията във всичките си лекции. Тя вярва, че всеки разумен човек трябва да е наясно с основите на биохимията, така като всички знаем основите на математиката, например.

Ако можем да анализираме онова, което ядем на дневна база, ще бъдем в състояние да намерим прекия път към нашето здраве.

Всичко е много просто, казва Марва Оганян. Ако приемаме храна, която ни дава енергия, ние ще можем да изразходваме тази енергия. Ще имаме силата да го направим. Отпадъчната храна ще предизвика гниене и застой в тялото ни.

Съвременната медицина лекува само симптомите

Тази гледна точка е описана от Марва Оганян в книгата „Медицина на околната среда: бъдещото развитие на цивилизацията“.

Голяма част от болестите, които ни мъчат днес, са започнали още през детството. Според Марва Оганян ние сме превърнали в хронични заболявания, от които е можело да се отървем още в детството. И въпреки, че се уповава на науката, Марва Оганян споделя, че съвременните хора бързат с използването на голяма част от лекарствата, като антибиотиците например.

Дайте шанс на тялото си да се бори за своето здраве, апелира известната лекарка

Ако за по-леките болести ползваме силни лекарства, какво би трябвало да използваме, за да се преборим със сериозните заболявания? Тъпчат децата с антибиотици, и когато тези, вече пораснали деца, се разболеят от рак, лекарствената терапия не може да им помогне. И те, обезсърчени от медицината, ще се обърнат към алтернативните методи за лечение.

Дайте шанс на Природата да лекува детето, за да може Науката да помогне, когато здравето е сериозно застрашено!

И още…

Смъртта идва от червата, казва Марва Оганян, и това буквално е така! Ако хората знаеха и използваха елементарни и лесни правила за прочистване на червата, те биха живели по-щастливо. Колкото по-възрастен става човек, толкова повече отпадък трупа в себе си.

Най-просто казано – всичко онова, което остава в червата, ни пречи да живеем нормално, не само да ходим редовно по голяма нужда.

Храната е благодат, която модерният живот е превърнал в голямо зло. Начинът, по който много хора се хранят днес, е криминално престъпление спрямо здравето.

Днес децата често са болни заради храната, която ядат, заради начина, по който са научени да се хранят. Например, в Швейцария, в детските градини, децата хапват повече салати, плодове и чай с мед. Това, според Марва Оганян, е достатъчно за да бъдат хлапетата сити, както е добре и за физическото и психическото им здраве.

Марва Оганян е убедена, че всички термично обработени храни са безжизнени и вредни. Важно е химията на храната и биохимията на тялото да са в хармония.

През зимата, разбира се, е трудно да се яде жива, сурова храна, но през лятото можем да имаме повече такива дни. Всяка храна има фармакологичен ефект върху тялото. Но положителният ефект е само тогава, когато е в съответствие с нашата биохимия.

Ако човек развива своето екологично съзнание, няма да се примири с глупостите, които се случват в момента в света. Ще влага повече време и усилия да отглежда и приготвя храната си сам, вместо да дава пари за отровите, които продават в магазина, казва Марва Оганян.

Вслушайте се в съветите на тази мъдра жена, защото нашето здраве е безценно!

Източник: econet.ru

уред за сребърна вода
Уред за сребърна вода – Подарете си здраве!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “Марва Оганян: Смъртта идва от червата!

  1. Цветанка Иванова каза:

    Книгата преведена ли е на бългаски и къде да я намеря-благодаря

  2. Фатме каза:

    Здравейте
    Имам възпаление на тънкото черво, какво мога да направя за да се оттърва от него?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *