Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бузи като на булдог: как да имате отново съвършен контур на лицето?

Всяка жена след 40 иска да има съвършен контур на лицето. Някои успяват, но някои не. Всичко е въпрос на грижа и правилно подбрани средства

За да запазите своя контур на лицето по-дълго време, прочетете статията. След това не губете време и започнете да правите маските, които ви предлагаме.

Случва се така, че с течение на времето, кожата ни губи своята еластичност. И като резултат ясния контур на лицето изчезва. Възможно е да се появят торбички под очите, двойна брадичка и увиснали бузи. Затова грижа за кожата не трябва да се отлага за неопределено време.

За да се предотврати и да се спре стареенето на кожата имаме нужда от ефективна помощ. Най-добре в този случай ще се справят маските с лифтинг ефект. Особено полезни компоненти за тези цели е козметичната глина, или известна сред потребителите като хума.

Задължително правило при прилагането на тези маски е да сте в легнало положение. По този начин кожата се е върнала пак там, където е била, преди да увисне. По време на тези процедури не е възможно да се говори. Маската ще се напука ако има движение на лицевите мускули.

Маска за съвършен контур на лицето

Нужни са ви:

– хума
– розова вода
– няколко капки сок от джинджифил

Как се прави?

1. В подходящ съд смесете хумата и леко затоплената розова вода.

2. Добавете сока от джинджифила. Консистенцията на маската трябва да е все едно е заквасена сметана. Помолете ваш близък или приятелка да нанесе маската с четка. Кожата на лицето трябва да бъде леко влажна, затова може да я овлажните с розова вода.

Оставете маската да действа в продължение на 30 минути. Изплакнете лицето със силен чай от лайка. Лечебната хума има има стягащи и успокояващи свойства. Джинджифилът ще спомогне за подобряване на кръвообращението и обмяната на веществата в кожата.

Маска за оформяне контура на лицето с бяла глина и мед

Необходими продукти:

– 1 ч.л. мед
– 1 ч. л. бяла глина
– 1/2 ч.л. лимонов сок

Как се прави?

1. Смесете всички съставки в малка купа. Най-добре е купата да е порцеланова или стъклена.

2. Нанесете тънък слой от маската върху лицето.

Оставете да действа половин час. Изплакнете и обтрийте лицето с парче лимон.

Споделете тази статия в социалните мрежи. Вашите приятелки със сигурност ще ви благодарят.

Източник: maski-lica.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *