Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

8 прости правила за здрав черен дроб и перфектна фигура без излишни килограми от Сюзън Поутър

Искате ли да имате отново здрав черен дроб? Да подобрите работата на този толкова важен орган, да бъдете здрави и да се радвате на перфектна фигура?

 

Здрав черен дроб може да има всеки, който положи поне малко усилия. А ако сте жертва на хронично или тежко заболяване на черния дроб, като цироза или хепатит, тези съвети също са за вас. С тяхна помощ ще съкратите времето, нужно за да сте здрави отново, поне наполовина.

Всеки иска да е здрав. Всеки иска да е с красиво тяло. Но не всеки осъзнава, че за да се постигне това е нужно да се положат малко усилия.

Ако не можете да съберете волята в юмрук, за да постигнете желаната от вас хармония и здраве, lekuva.net ще ви помогне с това. Подготвили сме ви 8 съвети и правила, благодарение на които ще постигнете забележителни резултати! От вас се иска само малко воля и постоянство.

8 класически правила за слаба и здрава фигура и перфектна работа на черния дроб от Сюзън Поутър

Сюзън Поутър
Сюзън Поутър

Австралийката Сюзън Поутър припомня тези класически 8 правила за здрав черен дроб на всеки, който има чернодробно заболяване.

Сюзън Поутър е мотивационен лектор, диетолог, личен треньор и автор на няколко книги, посветени на здравословното хранене.

1. Най-важна е психологическата настройка. Повтаряйте си, че не пазите диета, за да сте красиви, за да сте здрави. Най-добре ще е ако изобщо забравите думата диета.

2. Не пийте непосредствено преди, по време и след хранене. Течностите, които поемаме с храната, затрудняват работата на цялата храносмилателна система, включително и на черния дроб.

3. Не всички упражнения за коремните мускули топят мазнини. Ако искате да се отървете от мазнините, които сте натрупали около органите, започвайте деня си с поне 3 чаши топла вода.

4. Дайте почивка на черния дроб, като си осигурите поне 5 хранения на всеки 3 часа. Големината на порцията не бива да е повече от една шепа.

5. След 16:00 часа яжте само протеинови храни

Въглехидратите, които консумираме в следобедните часове се превръщат в мазнини.

6. Ако изведнъж ви се прияде нещо сладко, веднага направете 20 клякания, 50 скока и 15 коремни преси. След това подредете някой шкаф или измийте терасата. Главното е да забравите, че сте искали да ядете.

7. Усещането за насищане идва 20 минути след хранене. Представете си колко много храна можете да изядете за всичкото това време. Затова – хранете се бавно. И винаги се старайте да оставате малко храна в чинията.

8. Поне един ден в седмицата яжте само зеленолистни зеленчуци. Може да са само салати, само супи или смутита. Слагайте повече магданоз навсякъде и обилно поливайте ястията и салатите с лимонов сок.

Източник: likar.info

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *