ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ФОСФОР ХОМАКОРД / PHOSPHOR HOMACCORD

Съдържа хомеопатичните съставки phosphorus, argentum nitricum, paris quadrifolia, както и етанол и вода

Предназначение

Хомеопатичният комплекс ФОСФОР ХОМАКОРД се използва за лечение на фарингит и ларингит; помага при пресипналост, успешно се съчетава с други медикаменти при лечение на простуди и грип.

Продуктът се приема под формата на перорални капки. За предпочитане е да се съхранява в хладилник.

Как се приема

Приемът на ФОСФОР ХОМАКОРД солуцио е съобразен с възрастта на пациента и вида на здравословния му проблем.

Стандартната доза е три пъти дневно по 10 капки. Ако състоянието е остро, допуска се прием на същата доза на всеки 15 минути, но само в рамките на първите два часа от началото на терапията. Същата доза е приложима и при деца над 6-годишна възраст.

При бебета и деца под 2-годишна възраст обичайната доза е 3х3 капки дневно, а от 2 до 6 години – 3х5 капки. Лечението на малки деца с този продукт трябва да бъде консултирано с лекар.

Терапията с този продукт може да продължи няколко месеца, но само под лекарски контрол. Ако лечението не постигне осезаем резултат в рамките на 4-5 дни, обсъдете с лекуващия възможна промяна.

Не се препоръчва превишаване на посочените дози, въпреки че няма информация за случаи със сериозни последици при прием на дози над лимита.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са алергични реакции към някой от компонентите. Касае се за кожни раздразнения и затруднения с дишането. При проявата на подобни симптоми медикаментът се спира; консултирайте се с медицинско лице.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ФОСФОР ХОМАКОРД не се прилага при алергични реакции към някой от съставните компоненти.

Прилагането при бременни и кърмачки следва да се обсъди с лекар.

Рискови групи пациенти, за които се оценява възможен риск, са алкохолици, хора с мозъчни увреждания, епилептици и с чернодробни заболявания.

Взаимодействие с други медикаменти

Възможният паралелен прием на ФОСФОР ХОМАКОРД с други медикаменти следва да се обсъди конкретно, преди да започне приемът на продукта. Възможно е хомеопатичните капки да променят или засилят ефекта от други лекарства, както и да увеличат риска от проява на странични ефекти.

_______

Усреднена цена в аптеките – 12.50 лв за опаковка от 30 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *