2 полезни рецепти за прочистване на бъбреците от Юри Каменев – лекар-натуропат

За прочистване на бъбреците ви предлагаме две лесни и много ефективни рецепти на руския лекар-натуропат Юри Каменев

бъбреците
2 полезни рецепти за прочистване на бъбреците от Юри Каменев – лекар-натуропат

Бъбреците имат нужда от специални и редовни грижи.

Още в началото искаме да ви припомним един класически начин за прочистване на бъбреците. Този метод на прочистване е от народната медицина. Но неговата ефективност е била проверена от британските лекари с помощта на 134 пациенти на Royal Hospital в Лондон.

За целта на експеримента доброволците трябвало да се подложат на лечение на бъбреците със сода.

Така, в радара на учените попаднали пациенти, които през годините са взимали един път на ден малко сода, заедно с конвенционалните лекарства. Една година по-късно, техните анализи са сравнени с анализи на хора, които не са участвали в проучването

Резултатът бил просто невероятен! Състоянието на бъбреците на хората, които освен предписаните от лекарите лекарства за лечение на бъбреци, приемали и малко количество сода, било повече от задоволително.

Освен това, учените установили, че с помощта на содата настъпило подобрение в състоянието на бъбреците дори на пациенти, които се нуждаели от диализа. Диализа е механичен процес на отстраняване на продуктите на разпадане, когато функцията на бъбреците е затруднена.

Положителният ефект на хлебната сода върху здравето на бъбреците е потвърден и от Американското дружество по нефрология.

И така, как приемали содата хората с болни бъбреци? В периода на проучването болните приемали содата под формата на таблетка.

Прочистването на бъбреците със сода в домашни условия се прави като към половин литър вода се слага половин чаена лъжичка хлебна сода. Изчаква се да се разтвори и се изпива.

Количеството сода се увеличава постепенно, докато стигнете една пълна чаена лъжица със сода

След това се намаля постепенно и се почива. Разтворът от сода не бива да се пие повече от седмица, така сами може да прецените как да увеличавате и намалявате количеството сода.

Резултатите от изследването на професор Магди Якуб, публикувани в списанието на Американската асоциация по нефрология, доказаха, че сода е мощно лекарство за лечение и възстановяване на бъбреците при бъбречна недостатъчност.

Ето и двете рецепти за възстановяване бъбреците на Юри Каменев – руски лекар-натуропат

Юри Каменев
Юри Каменев

1. Взимат се равни количества риган, жълт кантарион, маточина и градински чай. Объркват се добре. След това се отмерват две супени лъжици от билковата смес и се слагат в 700 мл вряща вода. Маха се от огъня и се оставя да се накисне за около 10-на минути. Пие се по 100 мл всеки ден в продължение на една седмица.

2. Сухи корени от слънчоглед се стриват. Слагат се 200 грама сухи корени от слънчоглед на 3 литра вода. Варят се от 3 до 5 минути. Пие се по 1 литър на ден, разделен на 3-4 приема. Използваните корени могат да бъдат варени отново. Тази отвара се пие в продължение на 1 месец.

Оценете статията
Оценка 3.4 от 18 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Актуални промоции в lekuva.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.