Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Самомасаж за младост и привлекателност: ефект само за няколко сесии

Самомасаж, който отнема не повече от 5 минути, ще върне свежестта и младостта на вашето лице. Опитайте и споделете резултатите

Всяка жена иска да изглежда перфектно и да остане по-дълго млада и красива. Ето защо, руските козметици са разработили специална техника за масаж.

Този самомасаж е в състояние да детоксикира и да подмлади кожата на лицето. Освен това, значително подобрява лицевия контур и стопява двойната брадичка. Този самомасаж е нещо, което е наистина си струва да опитате. Дори и само защото отнема между 5 и 10 минути, без това да дава отражение на огромните ползи и невероятния ефект, който има.

Преди да започнете, изтрийте грима и измийте добре ръцете. Много е хубаво ако може да го направите с нощен крем, точно преди да заспите.

Извършвайте всяко движение в продължение на три пъти. За всяко едно от масажните движения ще са ви необходими 5 до 15 секунди.

Подготовка за масаж

1. Седнете удобно и загрейте добре дланите като ги търкате една в друга.

2. Сложете лакти на коленете, главата трябва да лежи между дланите.

3. отпуснете шията и дръжте главата с ръце. Все едно искате да починете след дълъг ден.

4. С помощта на леки, ефирни движения започнете масаж по бузите, нагоре към слепоочията и бавно преминете зад ушите.

Самомасаж на лицето

1. Изгладете бръчките на челото

Поставете челото си върху дланта. Палеца на лявата ръка е върху слепоочието. С другите четири пръста извършвайте леки, поглаждащи движения.

2. Отървете се от тъмните кръгове

Затворете очите с ръце. С долната част на дланта затворете очите, минете върху веждите, разтрийте леко слепоочията. Повторете няколко пъти. Ще усетите как умората се оттегля от очите.

3. Оправете контура на лицето

Подпрете брадичката с палците. Изправете показалеца и средния пръст на двете ръце. Безимения и кутрето са свити. Започнете масажа с показалеца и средния пръст от вътрешната част на окото, към скулите, така че да очертаете един полукръг под окото. Спрете на слепоочията и отново разтрийте. След това спускате пръстите надолу-нагоре, следвайки контура на лицето.

4. Стопете двойната брадичка

Сложете главата между ръцете. Ръцете са близо до ушите, палците са под брадичката. Започнете да движете палците по контура на лицето, към ушите, като не забравяте да направите няколко кръгови движения с палците под самата брадичка.

5. Детоксикация

Сложете дланите в основата на брадичката, така както е показано на картинката. Прокарайте ги с въртеливи движения през цялото лице – все едно искате да махнете всички грижи от главата си. Повторете няколко пъти, като се стараете да дишате бавно, дълбоко и равномерно.

Ако сте извършили всички движения правилно, и най-вече – без особен натиск, то тогава ще забележите, че малко след края на масажа вие ще изпитате едно твърде осезаемо спокойствие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *