БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Допреди месец имах чести болки в краката, докато не опитах това! Сега танцувам от сутринта!

Болки в краката, тежест, подуване – това са неразположения и симптоми, които всеки човек е изпитвал поне веднъж! Докато не пробвате ето това!

болки в краката
Забравете за сложните рецепти при болки в краката!

Болки в краката, както и тежест, често са симптоми на заболяване, което се отнася до костите, ставите или мускулите. Някои хора страдат от тези симптоми дълго време. Независимо от това, много е важно да се диагностицира причината за дискомфорта. Защото всички ние знаем истината, че едно заболяване се лекува много лесно, когато е в началото, отколкото когато стане хронично.

Накратко за мен. На 42 години съм, имам излишни килограми, високо кръвно… Работата ми е свързана с ходене напред-назад и дълго време, прекарано на крак. И аз, като повечето хора, имам почти всички изброени симптоми – болки в краката, отоци, умора, схващане на мускулите, трудно раздвижване сутрин. Не съм ходила на лекар, все още. Мисля, че скоро няма и да ми се наложи.

За да се подобри състоянието ми, реших да пробвам нещо, което една приятелка ми препоръча. Тя живее в чужбина, и ми показа някакво списание, в което имаше статия от Джо Уикс. Няма как да забравя това име, защото Джо Уикс е изключително чаровен треньор, които се грижи за здравето и красотата на куп известни хора.

Джо Уикс

Онова, което Джо Уикс предлагаше в статията, беше физиотерапия в най-чист и достъпен вид.

Предлагам ви част от онова, което запомних и прилагам. Съветите на Джо Уикс гарантирано ще ви спасят от болки в краката

1. Напрежение в стъпалата и пръстите

Седнете удобно на пода, краката са отпуснати, стъпалото е изправено нагоре. С помощта на шал или парче плат започнете да издърпвате леко стъпалото към вас. В същото време пръстите оказват натиск. Правете това упражнение няколко пъти на ден.

2. Масаж с помощта на топка за тенис

Вземете топката за тенис или билярдна топка. Стъпете върху топката и направете леки, кръгови движения, с лек натиск върху стъпалото. Това просто упражнение релаксира много добре уморените крака.

3. Упражнение за релаксация

Застанете боси повдигнете се на пръсти и се опитайте да изнесете теглото на тялото върху външната част на крака. Така останете около 10 секунди. Повторете десет пъти. Най-добре е да направите това упражнение, докато сте стъпили на трева или пясък.

4. Изхвърлете неудобните обувки!

Банално, но вярно. само седмица след като се разделите с неудобните обувки, ще се уверите, че краката ви се чувстват по съвсем друг, нов и много по-хубав начин.

5. Правете стречинг

Аз лично, от време на време, ходя на пилатес. Това ми помага да поддържам цялото тяло в добра форма. Освен това има и положителен ефект върху ставите.

6. Баня с английска сол

Английската сол прочиства организма от токсини. Може би не знаете това, но краката са идеални за премахване на натрупаните вредни вещества. Ето защо Джо Уикс препоръчва вечерна баня с английска сол. Достатъчно е да сложите топла вода в подходящ съд. Към водата прибавете две супени английска сол, още толкова морска сол и малко боракс. Аз, например, съм си забъркала тези съставки в буркан и просто сипвам малко във водата, в която си кисна краката.

Сами виждате, че не е кой знае колко сложно. Гаранция, че ако редовно прилагате съветите на Джо Уикс, след два месеца няма да има и следа от болки в краката.

Източник: moyaspina.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Допреди месец имах чести болки в краката, докато не опитах това! Сега танцувам от сутринта!

  1. Roumiana каза:

    Може да добавите във водата и няколко капки итирично масло от лимон. Помага много и за доброти кръвообръщиние на вените на краката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *