ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Проф. Антонов: За 8 седмици може да се излекува хепатит на черния дроб

Стеатоза – алкохолна и неалкохолна стеатоза. Омазняване на черния дроб причини – прием на тежка и мазна храна, поставен байпас на стомаха, прием на етилов алкохол. Хепатит на черния дроб, цироза на черния дроб. В България вече има революционно ново лечение за рак на черния дроб. Детокс на черния дроб с лимон и със зехтин крие риск за болния черен дроб. Прием на витамин С крие риск за черния дроб.

В поредицата „Духът на здравето“ д-р Щонова покани проф. Красимир Антонов, за да коментира кои храни, напитки и други обстоятелства са вредни за черния дроб.

хепатит на черния дроб
Проф. Антонов е горд, че двама пациенти с рак на черния дроб са успешно излекувани в клиника „Свети Йоан Рилски“

Мазната и висококалорична храна омазнява черния дроб. Излишната тежка, мазна и висококалорична храна се натрупва в черния дроб. Според последните световни статистики, страдащите от черен дроб не са се разболели от хепатит, а от мазни и висококалорични храни. Този проблем отдавна не се отнася само  за САЩ, но вече и за България. Около 80 милиона американци страдат от омазнен черен дроб – стеатоза.

Байпас на стомаха – пациенти, на които е направен байпас на стомаха  трябва да бъдат наблюдавани много сериозно.  Ако се получи енергийна недостатъчност в организма, също може да получи стеатоза на черния дроб.

Етилов алкохол – шведско проучване показва, че чист алкохол до 30 грама при мъжете и 20 грама при жените, не би трябвало да окаже негативно влияние върху черния дроб. Над това количество, рискът от цироза се покачва драстично. Алкохолният туризъм по Черно море също крие огромни рискове за черния дроб на чуждестранните туристи.

Цироза – чернодробната недостатъчност причинява сериозни промени. Пациентът е жълт, с огромен корем, пълен с вода и изпита мускулатура. Смъртта от цироза е мъчителна.

черен дроб
Д-р Щонова и проф. Антонов коментират защо витамин С е опасен за страдащи от болен черен дроб

В клиника „Свети Иван Рилски“ високо квалифицираните медици излекуваха двама пациенти с рак  на черния дроб. Това е световна новина. Няма други такива постижения в света. Двамата пациенти са подложени на революционно нова терапия. И на двамата черният дроб е бил много увреден. За 8 седмици днес пациентите могат да бъдат изцяло излекувани от хепатит на черния дроб.

Детокс на черния дроб с лимон и със зехтин крие ли риск за черния дроб на хората?  Пациент, който има реално увреждане на черния дроб и приема витамин С, получава обратния ефект – фиброза или  развива чернодробна цироза.

Ще ви бъде полезно да изгледате видеото с участието на д-р Щонова и проф. Антонов от видеото на Би Ти Ви   ТУК >>>.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *