2 чаши от този чай бързо свалят кръвната захар /доказани резултати/

Само две чаши на ден от един лесен и много ароматен чай не само свалят кръвната захар, но също така стопяват и излишни килограми

кръвната захар
Може да свалите кръвната захар с едно много просто средство, известно още на нашите баби.

Преди да ви дадем рецептата, ще споделим с вас, че тя ни беше изпратена от наша читателка. Писмото на Мария Рангелова от София беше много кратичко и ясно. В него жената споделя, че е имала стресов диабет, който е много подобен на диабет тип 2. Не е инсолинозависим. Нивата на кръвната захар се повишават по време на стрес. Понякога това състояние е временно, а друг път, както се е случило и с нашата читателка, дълго време не могат да се свалят.

чай за сваляне на кръвната захар

Мария споделя, че в продължение на почти половин година нивата на кръвната захар са варирали от 9 до 13. Онези от вас, които също имат високи нива на кръвната захар знаят какво означава това за организма.

Нашата читателка споделя, че е пила какви ли не сложни напитки, правила е всичко, което е можело да се направи, но кръвната ѝ захар оставала все така висока. Един ден случайно научила тази проста и много ефективна рецепта от една баба, която живеела в селото на родителите ѝ.

В началото Мария забравила за рецептата на бабата. Не заради друго, а защото била твърде „семпла“, както самата тя ни пише. Но един ден, леко притеснена от постоянно недобрите резултати, които идвали от лабораторията, тя решила да опита. В крайна сметка няма да навреди, дори и да не помогне.

сваляне на кръвна захар

След три месеца, през които Мария не приемала нищо друго, освен чая, който селската баба ѝ казала, резултатите били изненадващо добри.

 

Чай за сваляне на кръвната захар и здравословно отслабване

Преди да ви дадем рецептата, трябва да уточним, че тя ни беше изпратена като „вода от копър“. И действително е така.

Нужни са ви:

– 1 супена лъжица семена от копър
– 1 литър кипяща вода
– термос
– цедка

Приготвяне:

1. Изсипете врялата вода върху семената от копър и ги сложерте в термос за един час.

2. Един час по-късно прецедете напитката. Пие се по 2 чаши на ден: 1 чаша сутрин и 1 вечер.

3. Ако имате подуване на корема и колики, спокойно може да увеличите дозата и по 3-4 чаши на ден.

С широка гама от полезни вещества в състава си, семената от копър ще ви помогнат не само да свалите нивата на кръвната захар, както в случая на Мария.Семената от копър ще ви помогнат да се справите с метаболитни нарушения и пристъпи на глад. Това ще улесни и ускори процеса на отслабване!

Канела с хром и цинк
Канела с хром и цинк – за регулиране стойностите на кръвната захар

Оценете статията
Оценка 3.6 от 71 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.