Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 случая, в които тялото ви се моли за спешна помощ

Обикновено тялото ни изпраща сигнали, когато нещо не е наред. Въпреки това обаче не всеки човек обръща нужното внимание, а това понякога води до сериозни последици.

спешна помощ
Кога организмът ви има нужда от спешна помощ?

Обърнете специално внимание на следните 5 случая, в които тялото се моли за спешна помощ.

1. Прекалено суха кожа

Ако кожата ви е прекалено суха, значи страдате от липса на витамин Е. Хапвайте повече бадеми, кълнове, спанак, риба и яйца. Това ще отстрани бързо проблема ви.

2. Косата и ноктите са чупливи

Ако косата и ноктите ви са чупливи, значи е сигурно, че страдате от липса на калций и витамин D. Този проблем бързо може да бъде разрешен с редовна консумация на храни като прясно и кисело мляко, картофи, броколи, пшеница.

3. Кървене на венците

Много хора се оплакват от кървящи венци, а решението е просто – повече витамин C. До този проблем се стига, когато организмът страда заради липса на важния витамин. Хапвайте повече броколи, киви, ягоди, зеле, домати.

4. Суха кожа на лактите

Забелязали сте, че кожата на лактите ви е прекалено суха? Трябва да знаете, че това се дължи на липса на витамините А и В, пише bukvarche.com. Обогатете менюто си с тиква, портокали и кайсии. Това бързо ще сложи край на проблема ви.

5. Крампи на краката и лош сън

Ако ви мъчат крампи на краката и спите лошо, трябва да увеличите количеството на калий и магнезий в организма си. За целта хапвайте повече зеле, ядки и ленено семе.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *