Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ще ви трябват само 60 секунди, за да забравите болката в гърба /УПРАЖНЕНИЕ НА БУБНОВСКИ/

Болката в гърба може да направи и най-светлия ден черен, може да ви разплаче, отчая или да ви прикове за стола или леглото за дълго време

болката в гърба

Болката в гърба пречи на движението, но е доказано, че най-добре се повлиява и лекува именно с движение. Днес ви предлагаме едно комплексно упражнение на Сергей Бубновски.

Бубновски
Сергей Бубновски

Професор и автор на поредица книги за подобряване на здравето, Сергей Бубновски сам е изпитал трудността от липсата на мобилност. За да излекува себе си и за да е полезен на всички хора, които имат затруднение с движението, той въвежда изцяло нова система на професионална рехабилитация и облекчаване на болката без лекарства и операции.

Сергей Бубновски комбинира два на пръв поглед противоположни подходи за решаване на тези проблеми. Уникалността на системата се потвърждава от редица патенти и сертификати, както и от многото благодарни пациенти.

Болката в гърба е бич на нашето време. Съвременният ритъм на живот не ни оставят възможност да отделим време, за да се погрижим за здравето на гърба. Продължителното седене пред компютъра води до факта, че болката в гърба засяга все повече хора на по-млада възраст.

Натоварването върху долната част на гръбначния стълб, стреса и умората – това са само няколко причини за дискомфорт и за болката в гърба. И кой от нас все още има идеална стойка? С течение на времето, ние дори свикваме с болката, защото нямаме време за лечение.

Ето защо решихме да споделим с вас това лесно и ефективно упражнение на Сергей Бубновски. Прави се преди сън и единственото, от което имате нужда е една-две минути за изпълнението му.

Ликвидирайте болката в гърба с редовно изпълнение на това комплексно упражнение

ИЗПЪЛНЕНИЕ

1. Легнете по корем с ръце покрай тялото.

2. Опрете се на лактите си и бавно повдигнете горната част на тялото. Повдигнете главата си и задръжте тази позиция в продължение на 8 секунди.

3. След това се върнете в изходна позиция.

4. Повторете упражнението отново.

5. След това легнете по гръб. Сгънете коленете. Ръцете са поставени по протежение на тялото.

6. Повдигнете таза и задръжте в тази позиция 8 секунди. Върнете се в изходно положение.

7. Свийте коленете и ги прегърнете с ръце.

8. Нека краката бъдат допрени колкото е възможно повече до гърдите. останете така 8 секунди. Върнете се в изходно положение.

Това комплексно упражнение отпуска тялото преди сън. Друг съвет: опитайте се да правите това комплексно упражнение колкото е възможно по-често и през деня. Може да включите към него и упражнението, което е показано на първата илюстрация. То е много подходящо при обща умора на тялото.

С редовни упражнения вие скоро ще се отървете от болката в гърба и отново ще се почувствате здрав човек.

Източник: www.bubnovsky.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *