Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Здравословно отслабване с 5 килограма на месец: най-ефективния начин да се отървете от мазнините

Един мъж постигна отслабване, с което само може да се гордее, защото загуби килограмите, но задържа и подобри здравето си

отслабване

Статии и съвети за отслабване има колкото искате. Но днес искаме да ви разкажем за един човек, който успя да отслабне здравословно. Неговата история накара много хора по света да повярват, че могат да се справят с излишните килограми. И много от тях наистина го направиха!

Преди година Андрю Тейлър тежеше нито повече, нито по-малко, а точно 152 кг. Днес ние можем да видим невероятната трансформация на този упорит мъж и да приложим опита му.

Преди дванадесет месеца Андрю Тейлър даде обещание да не яде нищо друго, освен картофи. За всеобща изненада, Андрю удържа на думата си и драстично промени своя начин на хранене.

През тези 12 месеца по адрес на Андрю Тейлър имаше много критики. Някои казваха, че не е здравословно да се спазва моно диета в продължение на 12 месеца. Други не вярваха, че е възможно да се яде само един продукт в продължение на 1 година.

Най-ефективният начин за отслабване

Но Андрю Тейлър твърди, че животът му се е променил към по-добро.

Аз бях в клинична депресия през последната година, преди да започна да спазвам диетата. Моно диетата с картофи наистина ми помогна да се справя с нея. Вече не взимам никакви антидепресанти и се чувствам страхотно. Дори спя много по-добре, отколкото преди. През последните 10 години ме притесняваха болки в ставите заради футболни наранявания, но сега вече болка няма. Храненето само с картофи подобри живота ми по много и различни начини.“

Андрю призна, че през последните няколко години той е имал силна зависимост от храната.

Разбрах, че съм наркоман по отношение на храната и това ме накара да мисля, че това е зависимост като всяка друга. Трудно ще се преборя с нея, но ако открия продукт, който може да ме накара да се успокоя, тогава всичко ще е наред. Картофите се оказаха точно това, от което имах нужда.

Всъщност, тялото получава много ценни хранителни вещества, когато се хапват картофи. Да, те съдържат голямо количество въглехидрати, но това не е чак толкова фатално. Картофите са добър източник на фибри, протеини, мазнини и витамин С.

През изминалата година Андрю отслабна с повече от 50 кг, тъй като 1 януари теглото му е било 152 кг, а сега е 99 кг. Всеки ден той хапвал около 3 кг картофи. По време на картофената диета той посещава редовно своя личен лекар, който отбелязва значително подобрение в здравето на своя пациент.

Единственото разнообразие, което Андрю Тейлър си позволявал през тази една година са силно разредените зеленчукови сокове. Между храненията с варени картофи, той изпивал средно около литър и половина зеленчукови сокове.

Андрю Тейлър е отличен пример за това, че наднорменото тегло е нещо, с което можем да се преборим. Нищо не пречи да пробвате този метод. Не е задължително да хапвате само картофи в продължение на 12 месеца. Желателно е да откриете своя начин на отслабване, който ще ви гарантира плавен и здравословен спад на килограмите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Здравословно отслабване с 5 килограма на месец: най-ефективния начин да се отървете от мазнините

  1. Георги каза:

    Помогнали са му свежите зеленчукови сокове а картофите са били за пълнеж и за по добра перисталтика, литър и половина си е доста сериозно количество свежа енергия. Това е моето мнение. Добро решение, браво на докторите които са го съветвали !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *