ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Разберете има ли в дома ви лоши, нездравословни енергии /ЛЕСНО И ТОЧНО/ и дали вие сте тяхна мишена

Нездравословни енергии у дома могат да блокират щастието и късмета, както и да повлияят по един или друг начин на здравето

нездравословни енергии

Не във всеки дом има лоши, нездравословни енергии. И не всеки човек е обект на енергиите, които разболяват. Често ставаме свидетели на това как безпричинно започва да ни боли глава, както и да се чувстваме отпаднали. А на практика няма причина нито за отпадналост, нито за умора.

Днес ще ви припомним един много лесен и ефикасен начин, чрез който ще може да разберете дали има нездравословни енергии около вас. Този метод е от времето на бабите на нашите баби. Забравен е, заради модерните времена, в които живеем. Но това съвсем не означава, че този метод не работи… А и нищо не пречи да пробвате…

Какво ще ви трябва?

Oнова, което ще ви е нужно, за да определите дали около вас има лоши, нездравословни енергии е прозрачна, неособено голяма  чаша /за уиски/ с вода и две кибритени клечки.

Инструкции:

1. Преди да започнете проверката, отпуснете се, изчистете главата си от всякакви мисли и попитайте на ум: Има ли около мен чуждо енергийно влияние, неблагоприятно за моя ум и здраве?

2. Вземете клечката, хванете я за чистия край – там, където няма фосфор. Задръжте я вертикално на около 6-8 сантиметра от повърхността на чашата.

3. Затворете очи и задайте същия въпрос: Има ли около мен чуждо енергийно влияние, неблагоприятно за моя ум и здраве? След това пуснете клечката да падне свободно.

4. След като клечката, която вече е във водата, се успокои и застане на едно място, направете същото и с втората клечка.

Разбира се, клечките ще застанат в известна относителна позиция, от която ще се прецени дали има някакви лоши енергии около вас. Често има три основни позиции, които съответстват на местоположението на клечките: липса на контакт между тях, клечките са една до друга и клечките са кръстосани. Всяка от тези позиции носи специфична информация.

Най-добре е, ако клечките плуват във водата без да има никакъв контакт между тях. Тази позиция гласи, че енергията ви е свободна от външни влияния, и нямате грижи и за тежки болести и други неприятни състояния. Единственото, което може да правите, е да заложите на превенция с билки и упражнения, за укрепване на духа и здравето.

Докосването на клечките показва, че сте под влиянието на слаба енергия или уроки. Може да сте станали жертва на „лоши очи“ в обществения транспорт, по време на спор със семейството и приятелите, скандал в магазина или службата, както и в други подобни ситуации.

Кръстосаните клечки говорят за целенасочено индуцирано увреждане. Местоположението на контакта между тях и пресичането на клечките ще ви покаже енергийния център, който е преминал през най-интензивната атака от противниците.

Мислено разделете клечката на 6 части.
Там, където е края на другата клечка, е мястото, където е нанесено поражението.

Ниво на въздействие: от 1 до 6

1. Първо ниво

Това показва липса на енергия в центъра на жизненост. Някой се опитва да ви лиши от самото желание да живеете. От физическите органи могат да бъдат засегнати от репродуктивните органи и бъбреците.

2. Втори етап

Център на поражението е дебелото черво, половите органи, пикочния мехур, кръвоносните съдове на долните крайници.

3. Трето ниво

Въздействие върху позицията ви в обществото. Някой негативен човек се опитва да унищожи доверието ви, способността да контактувате ползотворно с други хора. При този разгром често е налице язва на стомаха. Има и проблеми с черния дроб, жлъчния мехур, тънките черва и панкреаса.

4. Четвърто ниво

Това е поражение на сърдечния център или на въздействието върху чувството на любов. Такова влияние има за цел да ви лиши от баланс и разбиране за света. Не получавате удоволствие от живота, не може правилно да избирате партньори и приятели, лишени сте от подкрепата на другите. Има болест на сърцето и сърдечно-съдовата система, има и рязък спад в имунните реакции.

5. Пето ниво

Вие сте податливи на външни дразнители и крайно безразлични към собственото си здраве и просперитет. В организма страдат белодробната система, бронхите, фаринкса и ларинкса, щитовидната жлеза.

6. Шесто ниво

Цялата ви енергия отива напразно, постоянно правите разни ненужни действия, които като резултат не ви носят успех и са безрезултатни. Може страда мозъка и гръбначния мозък, нервната система като цяло, регулаторната функция на хормоналния метаболизъм и обмяната на веществата.

Използването на този метод ще ви даде възможност да разберете дали сте били обект на енергийна атака от страна на недоброжелатели. не забравяйте, че много често в живота ни има трудни моменти, които не зависят от нашите действия или бездействия. приемайте мъдро пораженията, не бездействайте и не разчитайте на случайността.

И най-важното – уверете се, че общувате предимно с позитивни и добронамерени хора.

Източник: wild-mistress.ru

ТИ ЛАЙФ (капсули)
2 на цената на 1: ТИ ЛАЙФ (капсули) – при намалена функция на щитовидната жлеза

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *