ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

При обриви с неясен характер: 7 дни и няколко картофа – перфектна кожа и нито стотинка за химия!

Ако лицето ви или други части на тялото са покрити с обриви или акне, ако имате петна и разширени пори – тази статия е за вас

обриви

Обриви измъчват всеки от нас през един или друг период от живота ни. И съвсем не е задължително да сме на 13 години, за да имаме акне. Затова, не губете време и се възползвайте от тази невероятно ефикасна рецепта. Природният лек, който ви предлагаме днес, не само ще почисти кожата, но също така ще придаде на лицето ви съвсем нов облик и излъчване. Не пропускайте сега, в навечерието на празниците, да направите нещо изключително за вашата красота!

Този невероятен лек ще се пребори не само с акнето, но също така ще ви отърве от тъмните кръгове под очите, екзема и дори бръчки! Независимо от проблема, който имате, смело ни се доверете, защото нашата рецепта е подходяща за всички типове кожа.

Всичко, което ви трябва са няколко картофа. Средно големи сурови картофи и никаква химия. Това може да изглежда малко странно за вас, но нашият метод дава добри видими резултати в рамките на една седмица.

Най-добрият лек при обриви, екзема, акне, бръчки и петна!

Вземете един средно голям картоф. измийте го добре с четка. не махайте кората! Тя съдържа необходими за здравето на кожата ви ценни минерали и витамини.

Нарежете картофа на нормално дебели филийки.

Как се ползва?

1. Измийте лицето със сапун или друг почистващ препарат. Подсушете кожата, за да бъде готова за процедурата.

2. Направете масаж на лицето с най-голямата филийка от нарязания суров картоф. Внимателно обтривайте кожата с кръгови движения около 10 минути. Особено внимание се обръща на проблемните области, но не натискайте много силно! Може да използвате няколко картофени филии.

3. Маска. Нарежете останалите картофи наситно. Пасирайте с миксера, за да се получи каша. За по-голям ефект може да добавите сок от алое, но в никакъв случай вода. Нанася се на лицето и се оставя да изсъхне. Това отнема около 30-на минути. Връщате се към стъпка 2 и махате остатъците с масаж.

4. Завършване. След като приключите внимателно изплакнете лицето с хладка вода и подсушете кожата.

Защо картофи? Суровите картофи съдържат много витамини и минерали, които често се срещат в козметиката. Картофът помага помага при изгаряния. Полезен е и за мъжете, които могат да успокоят раздразнената от бръсненето кожа. Единственото, което трябва да имате предвид е, че не бива да попада сок от картофи в отворени рани.

Това е! Повторете процедурата с картофите не е по-малко от 7 последователни дни, и добрите резултати ще са факт след много време кратко време!

Източник: www.outofstress.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *