Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти за да спрем косопада

Оголеният участък се натрива често с сок от тънките корени на хрян, кромид лук, или чесън. Процедурата се прави 3 дни.

На главата се налагат счукани тънки корени на хрян, 48 часа непрекъснато. След 24 часа се виждат черните точици на покаралата коса.

Вечер болните места се намазват със смес от 2 супени лъжици коняк, една супена лъжица зехтин, един жълтък, една ампула витамин Б12. Отгоре се слага хартия и хавлиена кърпа. На сутринта косата се измива с отвара от чемерика, която е отровна. Отварата се прави от 2 супени лъжици билка в един литър вода, да ври 15 минути.

Болните места се намазват със смес от равни части свинска несолена мас, газ и урина (процедурата се прави вечер), отгоре се поставя хартия и найлон. Сутринта косата се измива.

На болните места се втрива отвара от розмарин.

Косата се облива с вода от сварен бръшлян .

След измиване оголените места се натъркват с леко запечени кръгчета от лимон (30 дни).

100 г листа от коприва се варят в 500 г вода и 500 г оцет за 15 минути. Прецежда се и се измива главата със течността преди лягане, без да се употребява сапун.

Разтваря се 10 г нишадър в кафена чаша вода. И болното място се маже сутрин и вечер.

Смесва се сокът от 1 лимон, 1 ампула витамин А и 1 жълтък. Вечер болните места се намазват а сутрин се измиват- около 10 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *