Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЕРАЗАБАН / ERAZABAN

Съдържа докозанол, захарозен стеарат, леко минерално масло, пропиленгликол, бензилов алкохол, вода

Предназначение

erazabanЕРАЗАБАН е крем, ефективен при лечението на лабиален херпес в ранна фаза.

Като средство за локално външно приложение, ЕРАЗАБАН се използва още при първите симптоми на лабиален херпес симплекс. Признаците на вирусната инфекция могат да са сърбеж, зачервяване, изтръпване или болка. Ако терапията започне преди появата на мехури, процесът се овладява лесно и 3-4-дневно приложение на медикамента е достатъчно. Появата на лабиалния херпес е по-честа по време на месечен цикъл, но основно е свидетелство за отслабване на имунната система.

Как се приема

Кремът ЕРАЗАБАН се полага върху проблемното място с измити и подсушени ръце или тампон. Апликацията се повтаря през три часа, но не повече от пет пъти дневно. Обикновено 4-6 дни дават резултат, но е възможно удължаване до 10 дни. Ако в рамките на този срок няма резултат, наложителна е консултация с лекар.

Възможни нежелани ефекти

Най-често съобщаваните странични ефекти при лечение с ЕРАЗАБАН са болезнено изсъхване на кожата, лющене, обриви, подуване на третираното място. Има информация и на случаи с главоболие.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ЕРАЗАБАН е противопоказан при алергия към някой от компонентите на крема.

Продуктът не се прилага за лечението на деца под 12-годишна възраст.

Медикаментът не се препоръчва при СПИН, левкемия или след трансплантиране на орган. Ако пациент с такива здравословни проблеми получи лабиален херпес, трябва незабавно да се консултира с лекар за състоянието на имунната си система.

Кремът не помага, ако херпесът е в напреднал стадий, образувал е мехурче или се е разранил. Не прилагайте при такава характеристика.

ЕРАЗАБАН не се използва едновременно с друг продукт за локално външно приложение или козметика.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за лекарствените взаимодействия на ЕРАЗАБАН, но преди употреба е необходима консултация с лекуващия за възможно повлияване при паралелно прилагане с други медикаменти за хронични заболявания.

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 2 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *