ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Дайте шанс на народната медицина! Тези напитки доказано разтварят камъни в жлъчката!

Според статистиката, един от всеки десет души има камъни в жлъчката. Това е коварна болест, която може да се промъкне тихо

камъни в жлъчката

Камъни в жлъчката се откриват в различни размери, а причините поради които се образуват могат да бъдат от най-различен характер.

Лекарите, въз основа на резултатите от изследванията, предписват подходящо лечение. Народната медицина също помага при камъни в жлъчката, и то доказано. Един ефективен метод за разтваряне на камъни в жлъчката е да се консумират напитки от плодове и зеленчуци.

sokove

Днес събрахме за вас полезни рецепти за напитки, които ще ви помогнат да подобрите значително състоянието на вашето здраве, ако страдате от камъни в жлъчката.

Напитки, който помагат при камъни в жлъчката

1. Напитка от кисел сок

Пациентите с холелитиаза е полезно да пият кисели сокове, като сок от червена боровинка. Изплакнете боровинките и направете сок от тях. Останалото кюспе го залейте с вода /на око и според количеството на боровинките/ и варете на силен огън в продължение на 7 минути. Ако искате да ви е по сладко може да добавите мед.

2. Зеленчукова напитка

Почистете и измийте моркови, краставици и цвекло. След ги рендосайте и направете от тях сок. Така комбинираният сок от зеленчуците се пие три пъти седмично в продължение на две седмици.

3. Напитка от лимонов сок

limonov-sok

Пийте по няколко пъти на ден сока на един лимон, разреден с половин чаша топла вода. Друга рецепта: Смесете 30 мл пресен лимонов сок 30 мл зехтин и 5 грама млян чесън. Пийте тази смес всяка сутрин на празен стомах, в продължение най-малко на един месец.

4. Пийте куркума

Налейте чаша топла вода и сложете в нея 1 чаена лъжичка куркума, смесена с мед. Пийте тази напитка всеки ден на празен стомах.

5. Напитка с английска сол

Английската сол е естествен минерал, който се добива от морската вода. Тя се нарича още магнезиев сулфат. Неговите предимства са не само полезните свойства, които притежава, но и ниската цена. Разтваря се 1 чаена лъжичка английска сол в чаша вода на стайна температура. Пие се вечер.

6. Ябълков сок с оцет

yabalki

Сложете в чаша ябълков сок една супена лъжица ябълков оцет. Пийте един път дневно след хранене. След 40 минути вземете топла вана или душ. Друга рецепта: изстискайте сок от ябълки и цвекло. Добавете към това 2 супени лъжици зехтин и няколко капки лимонов сок.

voda

Наред с тези напитки се препоръчва да се пие много чиста вода. Също така, не забравяйте да се придържате към препоръките на вашия лекар, и да спазвате здравословна диета.

Източник: www.tibet-medicine.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *