Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Силна имунна система с рецептата на Евгений Степанович – повелителят на билките!

С рецептата на Евгений Степанович ще имате здрава и силна имунна система, която ще ви пази от болести през цялата година

имунна система
Силна имунна система с рецептата на Евгений Степанович – повелителят на билките!

Нашата имунна система има нужда от грижи. Ако сме грижовни към нея, това означава здраве за цялото ни тяло. Силната имунна система ни пази както от леки заболявания, като настинка, така и от тежки болести. Като рак, например.

Днес ви предлагаме една много добра рецепта за силна имунна система на руския лекар и билкар Евгений Степанович.

evgenij-stepanovich
Евгений Степанович

Наследственият билкар Евгений Степанович е от онази много рядка категория хора, за които казваме „светли личности“. Безразличен към парите, славата и други материални радости, той е безумно отдаден на професията си.

С помощта на билките Евгений Степанович знае как да опитоми екземата и псориазиса, да лекува тромбофлебит и разширени вени, да спре туберкулозата и рака.

Чести настинки, треска, хронична умора, мигрена, нарушения на съня, появата на кожен обрив – всичко това са симптоми на отслабена имунна система.

Ако сте открили най-малко два от горните симптоми, трябва да предприемете незабавни мерки за укрепване на защитните сили на организма. Тази рецепта за домашен лек за имунитет ще ви даде сили и безгранично здраве. Запазете я, запомнете я, за да може да я правите винаги, когато организмът ви има нужда от допълнителна сила.

Силна имунна система с рецептата на Евгений Степанович – повелителят на билките!

Необходими съставки:

– 150 г мед
– 200 грама тиква
– 1 лайм
– 1 лимон
– 5 см корен от джинджифил
– 3 супени лъжици предварително накиснати и смлени сурови орехови ядки
– 5 сухи сливи
– 5 сушени кайсии

Как се прави?

1. Бланширайте предварително измитите лимон и лайм във вряща вода за една минута, заедно с кората. Изцедете сока и нарежете корите на ситни парченца.

limoni

2. Обелете тиквата и джинджифила и ги нарежете на ситни парчета.

tikva

3. Смесете всичко в блендер, като добавите меда и сока от лимоните. Ако е прекалено гъсто може да добавите още сок от лимон или мед, по желание. Целта е да се получи хомогенна смес, достатъчно гъста, за да се гребе с лъжица.

brender

4. Прибавете предварително смлените орехови ядки и сушените плодове и разбъркайте отново.

barkane

Приемайте терапевтичната комбинация заедно с топъл чай по 1 супена лъжица 3 пъти на ден. Тя може да се използва и като пълнеж за палачинки, като я разредите с малко рядък мед. Няма ограничения във времето, през което може да я взимате. Правете рецептата само през зимния сезон, или целогодишно, ако сте над 50 години или имате хронични заболявания.

Не забравяйте да споделите тази статия с близките и вашите приятели в социалните мрежи.

Източник: www.health.wild-mistress.ru

витамин Б17 комплекс
Оригиналният витамин Б17 подсилва имунната система

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *