Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Овес и лимон за прочистване на черния дроб

На 3-4 лимона се махат семките и се прекарват през машинка за месо. Получената смес се излива в буркан и към нея се прибавя 1 чаша мед. Кисне 24 часа на топло място. Разбърква се и се прибира в хладилника. Пие се сутрин една чаена лъжичка в чаша топла вода. Пие се докато урината стане светла. Тази напитка не е подходяща за хора, които имат киселини.

В 5 литра емайлирана тенджера се изсипва 3 части непочистен от люспите овес, 3 супени лъжици пъпки от бреза и се заливат със студена предварително преварена вода. Оставя се на хладно място 24 часа. В друга емайлирана тенджера се кипва 1 литър вода. Една чаша плодове от шипка се слагат във вряща вода. Ври 10 минути и се оставя 24 часа на хладно място. Двете настойки от овеса и шипките се прецеждат и се сипват в тъмни бутилки. Пазят се в хладилника 5 дни. Пие се 4 пъти на ден 150 грама преди ядене.

В стъклен съд се поставят зелени орехчета с големината на лешник като се подреждат ред орехи пласт мед. След 1 седмица орехчетата си пускат сока и се приемат 3 пъти дневно по супена лъжица преди хранене. Ефектът след 2 месеца е много добър.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *