Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Каша за отслабване: минус 6 кг за една седмица! Отлична диета без глад!

Дали има някой, който не обича каша? Тя е лесна за приготвяне, много вкусна, хранителна, лека и почти безвредна за добрата фигура

kasha

С каша може да се отслабне много бързо и вкусно, се казва в статия публикувана в здравната секция на BBC. Системата, за която пише английският сайт, се нарича „6 каши“. Диетолозите и специалистите от Кеймбридж са дали зелена светлина на този способ за отслабване. Разберете защо.

Диетата „6 каши“ е за мързеливи, не особено дисциплинирани дебеланковци. Тя е предназначена за 7 дни. Ниско калоричното меню осигурява бърза и сравнително удобна загуба на тегло. Тази диета е идеална за онези, които искат да се разделят с 5-6 допълнителни килограма. Не се изисква много време за приготвяне, не са нужни и кой знае какви средства.

otslabvane

Вкусната каша е изключително полезна за организма. Тя е богата на фибри, витамини и ценни микроелементи (в зависимост от вида на зърнените култури). Въглехидратите и протеините, които се намират в тях са отлична основа за всяка диета. различните зърна, които се ползват за каша, имат свой собствен, уникален ефект.

Принципът на диетата 6 каши е прост. Всеки ден се яде каша от различен вид зърно. Седмият ден е малко по-различен, или по-скоро – обединяващ.

kashi

Диетично меню 6 каши

1. Понеделник – пшеничено – овесена каша.
2. Вторник – каша от просо.
3. Сряда – елда /ако не обичате елда – овесена каша/.
4. Четвъртък – ориз.
5. Петък – ечемик.
6. Събота – булгур.

Неделя – каша, която е направена от всички изброени по-горе зърнени култури.

Добре е да се започне диетата в понеделник. А подготовката на самата каша трябва да започне още от вечерта. В случая ще е от неделя вечерта.

voda

Как се прави?

Изсипете вряла вода върху зърнените култури в съотношение 1:3 и варете 5 минути. Щом се свари, махнете от огъня и оставете така цяла нощ.

На следващата сутрин изпийте първо една чаша топла вода с лимон. След 20 минути започнете закуската.

В кашата не се добавя сол, захар или сол. Количеството на зърното трябва да е толкова, че да имате на хранене по една шепа каша.

chaj

По време на диетата е допустима употребата на пресни зеленчуци (моркови, краставици, домати, чушки), плодове (ябълки, цитрусови плодове), кисело мляко в умерени количества.

Въздържайте се от консумацията на риба, месо, яйца, мляко, алкохол, захарни изделия и сладкиши. Неподсладен чай – колкото искате, вода – в достатъчни количества. Важно: ако страдате някакви хронични заболявания на храносмилателната система, консултирайте се с вашия лекар, за възможността да се съобрази с тази диета.

За една седмица диетата ще подобри работата на червата. Тялото ще бъде естествено почистено, обогатено с витамини и микроелементи, които със сигурност ще се подобрят състоянието на вашата фигура, кожа, коса и нокти!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *