ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ / HERBITUSSIN IMUNOSPRAY

Съдържа екстракти от семена грейпфрут, ехинацея, мента, канела и прополис, както и бетациклодекстрин, етанол, глицерин

Предназначение

herbitussin-citrospray-25mlПрилагането на продукта ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ  подкрепя стабилността на имунната система и въздейства оздравително върху дихателните пътища, лигавиците на устната кухина и гърлото.

Всяка от съставките упражнява своя специфичен ефект, а всички заедно действат за укрепване на защитните сили на организма.

Канелата мобилизира антиоксидантната защита на организма, подобрява шансовете на имунната система да се справи с вирусни атаки през преходния сезон есен-зима.

Екстрактът от семена на грейпфрут е следващата стабилна стъпка в антиоксидантната защита, дължаща се на богатото съдържание на биофлавоноиди. Зарежда тялото с високи дози витамин С.

Биоактивният компонент от ехинацея доказано въздейства положително върху състоянието на дихателната система, устойчивостта на лигавиците на гърлото и дихателните пътища, и способността им да се възстановяват след инфекции.

От древността ментата е прилагана като лековито растение с положително въздействие върху мозъчната активност и паметта. Етеричното масло от мента често е продукт в практиките за лечение на възпаления на дихателната система; ментовият екстракт в коментирания ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ е част от общия стабилизиращ ефект на спрея при проблеми с дихателните органи.

И още един биоактивен компонент – прополис, който има антисептично и противовъзпалително действие, освен това е и отличен адаптоген. Прополисът обогатява продукта с витамини, ферменти, микроелементи и етерични масла.

Как се приема

ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ се прилага три пъти дневно; прави се едно впръскване в устната кухина и едно – под езика, като тези два акта се считат за един пълен прием.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции спрямо един или повече компоненти на продукта, основно това са биоактивните съставки.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ не се прилага при алергия към една или повече съставки.

Продуктът не се използва при деца до 6-годишна възраст.

Бременни и кърмачки трябва да се консултират за безопасното приложение на продукта преди възможната му употреба.

Посочената доза от три приема дневно не бива да се превишава.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия на ХЕРБИТУСИН ИМУНОСПРЕЙ с други продукти, които са с негативни последици за здравето на потребителя.

_________

Усреднена цена в аптеките – 11 лв за опаковка от 25 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *