Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта на руския билкар Мураков гони крампи и помага при мускулни болки

Всеки в един или в друг момент е имал крампи, и всички ние много добре знаем колко неприятно е това състояние

крампи

Против крампи и мускулни болки днес ви предлагаме рецептата на руския билкар Владислав Мураков. Рецептите на Мураков са останали като наследство от тежкото следвоенно време, когато Русия се е възстановявала от Втората Световна Война.

Крампи – това са неволни контракции на мускулите или група мускули, което е придружено от силна болка. Причини за крампите има много: стрес, умора, липса на магнезий в тялото, хипотермия, както и разширени вени.

muskulni-bolki

Мускулният спазъм може често да настъпи през нощта, когато тялото е напълно спокойно. Това се случва поради неправилно положение на тялото в леглото или лошо кръвоснабдяване на мускулите. За да се отървете от острата болка понякога е достатъчно да седнете в леглото и разтриете засегнатата област няколко пъти. След това трябва да станете и да направите малко масаж на мускулите на прасеца.

bolka

Отървете се от крампите и си осигурете спокоен нощен сън като правите редовни масажи на мускулите.

Предлагаме ви рецептата на руския билкар, която е много лесна за изпълнение. Освен това, тази рецепта е с по-широко действие. Знаете, билките не помагат само при едно заболяване. Те действат бавно, но сигурно на няколко фронта.

retsepta

Как да се отървем от нощни крампи и болки в мускулите?

Необходими са ви две съставки: сок от жълтурче /змийско мляко/ и вазелин.

Разбъркайте жълтурчето и вазелина в съотношение 1:2, в полза на вазелина.

Всеки ден разтривайте местата, на които имате крампи.

След месец ще забележите, че честотата на крампите ще започне да намалява. За по-добър ефект може да правите някакви леки упражнения преди да заспите.

Споделете в социалните мрежи тази лесна и ефективна рецепта за борба с крампите. Вашите приятели трявба да знаят как да си спестят неприятните нощни преживявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *