Рецепта на руския билкар Мураков гони крампи и помага при мускулни болки

Всеки в един или в друг момент е имал крампи, и всички ние много добре знаем колко неприятно е това състояние

крампи

Против крампи и мускулни болки днес ви предлагаме рецептата на руския билкар Владислав Мураков. Рецептите на Мураков са останали като наследство от тежкото следвоенно време, когато Русия се е възстановявала от Втората Световна Война.

Крампи – това са неволни контракции на мускулите или група мускули, което е придружено от силна болка. Причини за крампите има много: стрес, умора, липса на магнезий в тялото, хипотермия, както и разширени вени.

muskulni-bolki

Мускулният спазъм може често да настъпи през нощта, когато тялото е напълно спокойно. Това се случва поради неправилно положение на тялото в леглото или лошо кръвоснабдяване на мускулите. За да се отървете от острата болка понякога е достатъчно да седнете в леглото и разтриете засегнатата област няколко пъти. След това трябва да станете и да направите малко масаж на мускулите на прасеца.

bolka

Отървете се от крампите и си осигурете спокоен нощен сън като правите редовни масажи на мускулите.

Предлагаме ви рецептата на руския билкар, която е много лесна за изпълнение. Освен това, тази рецепта е с по-широко действие. Знаете, билките не помагат само при едно заболяване. Те действат бавно, но сигурно на няколко фронта.

retsepta

Как да се отървем от нощни крампи и болки в мускулите?

Необходими са ви две съставки: сок от жълтурче /змийско мляко/ и вазелин.

Разбъркайте жълтурчето и вазелина в съотношение 1:2, в полза на вазелина.

Всеки ден разтривайте местата, на които имате крампи.

След месец ще забележите, че честотата на крампите ще започне да намалява. За по-добър ефект може да правите някакви леки упражнения преди да заспите.

Споделете в социалните мрежи тази лесна и ефективна рецепта за борба с крампите. Вашите приятели трявба да знаят как да си спестят неприятните нощни преживявания.

Оценете статията
Оценка 4.1 от 14 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.