Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

САНВЕН / SANVEINE

Съдържа екстракти от конски кестен, жълт кантарион и полски хвощ, както и лимонена киселина, калиев сорбат и натриев бензоат

Предназначение

sanvenСАНВЕН е продукт на билкова основа, предназначен да подпомага лечението на разширени вени. Приемът на течната форма обезболява, действа съдосвиващо и укрепва стените на вените и капилярите; подобрява кръвообращението в периферните зони на тялото. Има противовъзпалителен ефект и диуретично въздействие, като съдейства за намаляване на отоците. Благодарение на биоактивните му компоненти се намалява рискът от повишено съсирване на кръвта и образуване на тромби; при активираното кръвообращение отслабва опасността от застойни състояния на кръвта.

Приемът на САНВЕН при разширени вени има положителен ефект и в случаите с хемороиди. Системното приложение подобрява още регенерацията на съединителната тъкан.

Всяка една от трите активни съставки на продукта дава своя принос в профилактиката и терапиите при разширени вени.

Конският кестен е доказан венотоник; упражнява противовъзпалително, болкоуспокояващо и укрепващо действие. Полезен при тромбофлебит, хемороиди и разширени вени. Компонентите на конския кестен предотвратяват образуването на тромби, понижават холестерола и предотвратяват отлагането на склеротични плаки по стените на кръвоносните съдове.

Жълтият кантарион действа укрепващо на кръвоносните съдове и е широко използван в народната медицина именно с тези си свойства. Екстрактът от жълт кантарион в състава на САНВЕН подчертава противовъзпалителния ефект на конския кестен; добър антисептик.

Полският хвощ  е диуретик и средство с антиоксидантен ефект. Подобрява кръвообращението и съдейства за оздравяване на кожата и лигавиците. Добавен към останалите две съставки, допринася активно за поддържане еластичността на кръвоносните съдове.

Как се приема

Течният продукт САНВЕН се приема три пъти дневно по 10 мл, половин час преди хранене.

Възможни нежелани ефекти

САНВЕН е продукт на растителна основа с ограничена проява на странични ефекти. В повечето случаи се касае за алергични реакции към една или повече активни съставки.

Кога НЕ БИВА да се употребява

САНВЕН не бива да се употребява при алергия към някой от компонентите на сиропа.

Продуктът не е подходящ за лица под 18 години.

Не използвайте по време на бременност или кърмене.

Не се препоръчва при нефрит, нефрозонефрит, други бъбречни или чернодробни заболявания.

Потенциални потребители с хипертония следва да се консултират с лекар, за да се прецени възможният риск при прием на САНВЕН.

Взаимодействия с други медикаменти

Няма информация за негативни въздействия при съвместяване на САНВЕН с други добавки или медикаменти. Въпреки това консултацията за възможен паралелен прием е задължителна.

Усреднена цена в аптеките – 25 лв за опаковка от 300 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *