ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Шепа сушени кайсии ме спасиха от мазен черен дроб и затлъстяване!

Стресът, напрегнатото ежедневие или лошите хранителни навици могат да бъдат причина за затлъстяване и мазен черен дроб

мазен черен дроб

Мазен черен дроб е заболяване на черния дроб с често непредвидими последици и усложнения. По времето, когато разбрах, че имам мазен черен дроб аз тежах 98 килограма.

Казвам се Лидия Димитрова Зашева и съм от Стара Загора. На 41 години съм и винаги съм имала проблеми с килограмите. Наднорменото тегло беше и причина за високото кръвно, което имах. Цяло чудо е, че кръвната ми захар не се повиши и си спестих диабета. Но всичко явно е било въпрос на време.

Започнах лечебно гладуване със сушени кайсии преди година и няколко месеца. Да пъти съм го прилагала, досега. Ще продължа да използвам този метод, защото той ми донесе много ползи за здравето. Най-вече ме спази от усложненията, които можеше да ми причини моя мазен черен дроб.

alfred
Алфред Абдулбарович

Кайсиевото прочистване е заслуга на един татарски лекар с доста сложно име – Алфред Абдулбарович. За него прочетох в един руски сайт, докато търсех някаква рецепта за мазен черен дроб в интернет.

По време на лечението с този метод трябва да се пие инфузия от сушени кайсии. По-добре е да изберете дестилирана вода. Но ако нямате възможност да си набавите дестилирана /обичайно се продава в аптеките/, тогава може да се пие изворна вода.

Ето и подробности за метода, който използвах!

Ден Първи

5-7 сушени кайсии многократно сварени във вряща вода. Това е около една шепа кайсии. Количеството на водата е една голяма чаена чаша. Първият ден е най-трудно, защото трябва да се изпият поне 3 литра от кайсиевата инфузия. Ползвайте кайсиите дотогава, докато все още оцветяват водата. Аз направих цялото количество от инфузията наведнъж. В 3 литра вода сложих около 20 кайсии. Преди да пия просто затоплях малко.

През този първи ден се ядат само храни, богати на целулоза. Аз хапвам само зелени салати. Не се чувства глад.

mazen-cheren-drob-lechenie

За да се набавят важни минерали и витамини, се приема една лъжичка водорасли на прах разтворена в чиста вода, неголямо количество, за да се изпие бързо и наведнъж. Сутрин на гладно се сдъвква скилидка чесън, която има антимикробно действие.

Ден Втори

Количеството на кайсиевата инфузия от първия ден се намалява наполовина. към литър и половина кайсиева инфузия се прибавя и половин литър лимонена вода. Може да се пие и чиста вода, но тези две неща са задължителни.

Пак се сдъвква чесън и пак се приема лъжичка водорасли на прах на обед. Аз си взимах спирулина, като на пакетчето е пояснено как се разтварят във вода.

voda

През този ден се ядат портокали и мандарини. Количеството е не повече от килограм, килограм и половина. Възможно е да се чувствате малко отпаднали, но като цяло гладуването се отразява добре.

Ден Трети

И тук имаме чесън, водорасли на прах, около 3 литра кайсиева инфузия. През деня се изяждат един килограм сварени картофи.

Захранването след това става постепенно, като аз започнах със задушени зеленчуци и овесена каша.

dieta-cheren-drob

Тези три дни се правят последователно само веднъж в месеца.

След това се правят два дни, после един и така остава докрай. Един ден от седмицата – само на кайсиева инфузия. Трите последователни дни, последвани от двата и т.н. е добре да се правят на три месеца веднъж. Това е горе-долу в началото на всеки сезон.

Реших да споделя с вас тази рецепта, защото наближава да я започна отново. разбирам, че на първо четене изглежда сложна. Но, повярвайте ми – много бързо се превръща в навик. И то добър и полезен навик!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *