Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лице като на гейша: маски за бързо избелване на кожата на лицето

Колкото и грижи да полагаме, винаги идва един момент, в който кожата ни е съсипана от нежелана пигментация. Тук ще ви разкрием бързи, лесни и ефективни рецепти за маски за избелване на кожата.

бързо избелване на кожата
Японската народна медицина крие много ефективни методи и рецепти за бързо избелване на кожата и лицето

Нежелана пигментация се чисти най-добре ако редовно ползвате маските, които ви предлагаме днес. Жените в Япония знаят как да имат здрава, красива и чиста кожа. Доверете се на техния опит и използвайте тези избелващи маски, които бързо ще се справят с всяка нежелана пигментация.

Каквито и мерки да взимаме, в един момент кожата ни се оказва покрита с нежелана пигментация. Тя може да е следствие от непредпазливо излагане на слънце. А може и да се е появила заради годините, които сме натрупали.

Ето някой от най-ефективните избелващи маски за лице:

В домашни условия ще премахнете нежеланата пигментация с натурални избелващи маски. Единственото, което се иска от вас е да сте последователни и да правите която и да е от маските. Съобразете се единствено с типа кожа, който имате.

Маска за лице с доматен сок, мляко и оризова вода:

Направете следната смес – равни количества доматен сок, мляко и оризова вода се смесват. С тази смес натривате петънцата в областта на лицето или шията. Оризова вода се прави като покриете половин чаша ориз с две чаши вода. Този природен тоник използвайте през деня. С него третирайте засегнатите от нежелана пигментация участъци всеки ден.Той ще обогати кожата с млечни протеини и витамин С.

силно избелваща маска за лице

Маска за лице с аспирин: 

Една таблетка аспирин, стрита на прах, смесена с 4 с.л. високомаслено кисело мляко за 10
минути ще избели и освежи кожата.

Избелващите маски се ползват през ден, като е добре да се правят поне 20 дни.

Винаги когато се сетите и имате възможност обтривайте лицето със сок от краставица. Той също има избелващо действие и се прави много лесно.

избелваща маска за лице

Рецепта за избелване на лицето с кислородна вода:

15 капки кислородна вода (3% разтвор) с белтък, разбит на пяна, също чисти нежелана пигментация. Ако кожата е много суха, залейте 1 с.л. овесени ядки с топло прясно мляко. След като ядките набъбнат, ги сложете върху лицето. Когато изсъхнат, изплакнете и нанесете хидратиращ крем.

Рецепта за мазна кожа: 

За мазна кожа е подходяща маска от 1 разбит на пяна белтък, 2 с.л.изцедено кисело мляко и 1/2 ч.л. сода за хляб за 15 минути.

избелване на лицето

Рецепта за избелване и стягане на лицето с лимон и белтък: 

Стегнете отпуснатата пигментирана кожа с маска от разбит белтък и няколко капки лимонов сок.

Рецепта срещу петна с кисело или прясно мляко и лимон: 

Срещу петна мийте лицето сутрин с разредено кисело или прясно мляко.Може да го обтривате с лимонов сок преди дневния и нощен подхранващ крем.

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

избелване на лицето

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *