Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изненадващо, но работи! Дръжте ръката в тази позиция, за да отслабнете, или за да се отървете от хормонални нарушения

Има упражнения за ръката, или и за двете ръце, които носят здраве на цялото тяло – опитайте и ще се убедите сами

ръката
Изненадващо, но работи! Дръжте ръката в тази позиция, за да отслабнете, или за да се отървете от хормонални нарушения

Само е едно движение на ръката може да помогнете на цялото тяло. Май не ви се вярва, че чрез определено сгъване на пръстите може да отслабнете или да се отървете от главоболието… Без значение дали ще се доверите на този толкова древен и ефективен метод, той работи. Той работи и е точно толкова ефективен, колкото могат да бъдат ефективни леченията от източната медицина.

mudra

Днес ще ви запознаем с мудрите. Това са определени позиции на пръстите, който оказват влияние върху различни органи и системи.

Мудра е специална ориенталска практика, която допринася за правилното разпределение на позитивната енергия в най-добрите канали вътре в човешкото тяло. С други думи, това е специфична гимнастика, която ви позволява да управлявате енергията, действайки върху нея чрез енергийните канали на пръстите.

Днес ще се научите как се изпълняват някои основни мудри, които ще осигурят прилив на енергия и ще дадат жизненост на вашето тяло

Всяко упражнение трябва да се извършва ежедневно в продължение на 1 минута.

suriya
Сурия мудра

1. Сурия мудра

Тя помага на тези, които се опитват да се отърват от излишните килограми. Тази позиция на пръстите подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт и помага за ускоряване на метаболизма. Чрез практикуването на тази мудра, след няколко дни ще се почувствате готови да се отървете от излишното тегло.

2. Притхви мудра

Тази позиция на пръстите на ръцете е много важна по време на студения сезон. Мудрата помага за защитата на организма срещу инфекции и укрепване на имунната система.

prithvi-mudra
Притхви мудра

3. Вайю мудра

Такова състояние на пръстите на ръцете е полезно за тези, които са подложени на постоянен стрес. Мудрата подобрява кръвообращението и успокоява нервната система.

vajyu-mudra
Вайю мудра

4. Шуня мудра

Медитация с кръстосани пръсти помага да се отървете от болката и умората. Най-добре е да се извърши тази мудра след тежък работен ден.

shunya-mudra
Шуня мудра

5. Варуна мудра

Извършете тази мудра за подобряване на баланса на течности в организма. Варуна Мудра също помага да се справите с хормоналните нарушения.

varuna-mudra
Варуна мудра

Не забравяйте да споделите тази статия с вашите близки и приятели в социалните мрежи, за да могат и те да се възползват от лечебната сила на мудрите.

Източник: www.omolody.ru

 

смайлин депресия
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и паник атаките

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *