Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ябълки срещу целулит – домашно лечение премахва 2 см. от бедрата само за месец

Есента е време, през което може да се насладите на ябълки от всякакъв сорт и вид

ябълки
Най-добре е да похапвате ябълки, които са отраснали във вашия край, или поне са родно производство. Едва ли е необходимо да ви напомняме колко голяма е ползата от ябълките. Те не само ни пазят от болести, но работят и в полза на нашата красота.

Ябълковият масаж не е нова процедура. Но по една или друга причина е бил забравен – досега… Може би защото в желанието си да се отървете от омразния целулит вие сте ползвали скъпи и прескъпи кремове и процедури. А всичко е толкова просто и лесно – един наистина ефективен начин да се избавите от целулита е бил точно на една ръка разстояние. Защото днес едва ли има дом, в който да няма ябълки…

2

Ние знаем, че в ябълков сок се съдържа много витамин С, който стимулира производството на колаген и действа като антиоксидант. Освен това в ябълките има и доволно количество от витамини от групата В. Пептидите, които се намират в ябълковата кора без проблем отстраняват токсините от кожата.

Домашен антицелулитен масаж – супер евтин и доказано ефикасен

Някои козметични и спа салони предлагат антицелулитен масаж с ябълка. Но защо да давате пари за нещо, което може да направите и у дома?

За да направите масаж против целулит в областта на бедрата, ръцете и задните части ще ви трябват 3-4 средни по размер добре узрели ябълки.

Как се прави?

Срязаните наполовина ябълки се пускат за малко във вряла вода, за да се затоплят. След това започва да се прави масаж с тях. Когато усетите, че вече не пускат сок, просто срежете горната част и така, докато не остане едно малко парченце.

След като свършат ябълките и сте се уверили, че всички участъци, засегнати от целулита, са разтрити, изплакнете и намажете кожата с овлажняващ балсам за тяло.

4

Честотата и продължителността на ябълковия масаж зависи от тежестта на портокаловата кора и вашето желание да се разделите с нея. Както знаете, резултатът зависи от усилията, които полагате.

Още след първата процедура кожата става свежа и еластична. След 5 до 7 масажа целулитът видимо ще намалее.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *