Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При болест на Рейно

Изпива се по една чашка 75 грама отварка от 12 –те билки: листа от горска ягода,агримония, борови връхчета, гръцка коприва, жълт кантарион, жълт равнец, листа от широколистен жиловлек, малинови листа, миризлива лазаркиня, орехови листа и листа и плод от френско горзде по 50 грама от всяка. От тази смес три пълнени супени лъжици с прибавка на една чаена лъжичка зърна от червена хвойна се запарват с 600 грама вряща вода и се вари още десет минути. Като изстине се прецежда

Изпива се по една чашка 75 грама отварка от исландски лишей, 50 грама бударица, цвят и листа от зайча стъпка, листа от широколистен жиловлек, листа и цвят от полски хвощ, листа и цвят от ранилист по 70 грама, по 100 грама листа и цвят от коприва и пача трева. От тази смес се запарват две супени лъжици в 500 грама вряща вода и се вари 10 минути. Като изстине се прецежда.

Ако по ръцете има рани те се измиват с отварка от жълт кантарион. Две супени лъжици листа се варят в 500 грама вряща вода 10 минути и след това се превързват с мехлем от 250 грама чист маслинен зехтин и две супени лъжици жълт кантарион. Мехлемът се вари на водна баня 1 час, снема се от огъня и веднага докато е много горещо се прибавя 25 грама чист пчелен восък, 12 грама чист бял тамян, 12 грама чиста бяла дъвка, разбърква се добре и се прецежда през марля. Ако няма рани кожата се намазва само с чист маслинен зехтин.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *