Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Аманда Биск: Победете излишните килограми с тази натурална напитка!

Излишните килограми могат да се появяват и заради наличието на хронична умора

отслабване

Излишните килограми имат връзка с хроничната умора дотолкова, доколкото може да са следствие от нея. И тази връзка не е случайна, не е и от вчера.

След като беше диагностицирана с хронична умора по време на тренировка за Летните олимпийски игри в Лондон през 2012 г., Биск реши да опита едно последно нещо, за да се справи с умората, която би могла да я убие. Аманда Биск, една многообещаваща лекоатлетка решава да се откаже от това, което най-много обича, а именно – атлетиката. Това спасява живота ѝ.

аманда биск
Аманда Биск

Оттогава насам австралийката активно се занимава с йога. Има стабилно изградена общност чрез социалните медии (включително повече от половин милион последователи в Instagram). Именно чрез социалните медии Аманда Биск пропагандира своя опит, както с хроничната умора, така и с излишните килограми. Като човек, който през по-голямата част от живота си се е занимавал със спорт, няма как съветите на Аманда да не гарантират успех.

Днес ви предлагаме рецептата за една напитка за отслабване, която открихме в нейната фейсбук страница.

излишните килограми

Наднорменото тегло не е само естетически дефект, но и фактор, който провокира развитието на диабет, възникването на проблеми със сърцето, ставите и черния дроб.

Една малка корекция на диетата може да направи чудеса, според Аманда

Пробвайте да изяждате половината от това, което сте свикнали да изяждате. Това може да е добро начало. Вмъкнете пресни плодове и естествен протеин (пилешко месо, яйца, риба), засилете малко двигателната активност и пийте от тази изключително полезна и ефективна напитка. Няма как резултатите да закъснеят.

Свойствата на кимиона са известни отдавна. Той помага за отстраняване на излишната вода от организма, предотвратява задържането на течности и повишава метаболизма.

Как да приемате кимион?

За да отслабнете с до 10 кг на месец, е необходимо всеки ден 20 минути преди всяко хранене да се взема по 1 супена лъжица от рецепта, която ще прочетете по-долу.

Необходими продукти:

1 ч.л кимион
1/2 ч.л. настърган корен от джинджифил
1/2 лимон
2 супени лъжици вода

Кипнете водата, добавете кимиона и джинджифила. Варете на слаб огън в продължение на 5 минути, след това се охлажда.

Изстискайте сока от лимона и го добавете към бульона, охладен до стайна температура.

В допълнение към изгарянето на мазнини, тази напитка има и тонично свойство. Джинджифила се бори с вирусите, а лимона осигурява нужното количество витамин С.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *