ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Най-добрата козметика е във всяка къща! Кожа като коприна, бели зъби и дълги мигли!

Най-добрата козметика може да намерите там, където най-малко очаквате – вашия дом, а по-често и вашата кухня

aktiven

Най-добрата козметика не струва скъпо и със сигурност се продава в близката дрогерия. Ние сме убедени, че след като прочетете статията за приложението на този невероятен черен прах, ще побързате да се сдобиете с него.

Полезните свойства на активния въглен познаваме още от времето, когато изучавахме химия в училище. В lekuva.net също сме писали достатъчно за него. Той е универсален природен абсорбент, който може да ви спаси при хранително или леко алкохолно алкохолно отравяне.

Днес нашите редактори споделят този списък от уникални свойства на това лекарство. Оказва се, че активния въглен се използва широко за разкрасяване. Най-добрата козметика у дома може да бъде направена именно от активен въглен.

1. За да избелите зъбния емайл зъболекарите препоръчват 2 пъти седмично да почиствате зъбите с активен въглен на прах. За съжаление, тази процедура не е подходящ за онези, които имат зъбни коронки и мостове.

най-добрата козметика

2. След ухапване от насекомо не търсете специални средства. Възползвайте се от комбинацията от активен въглен и сок от алое вера. Тази смес много помага при акне и други белези по кожата.

пъпки

3. Маска от активен въглен и глина е отличен козметичен лек за разширени пори, акне и комедони. Според вида кожа може да добавяте различни съставки като лимонов сок при мазна кожа или бадемово и арганово масло ако кожата е суха. При чувствителна кожа използвайте силна отвара от лайка.

акне

4. Активният въглен може да се използва като очна линия. Достатъчно е просто да го разбъркате с малко вода и да нанесете няколко пъти.

очна линия

5. По-сръчните от вас може да си направят домашен сапун, като добавят и активен въглен. Получава се чудно средство, с което ще забравите за кожните несъвършенства и проблеми.

сапун

6. От активен въглен може да се направи естествена спирала! За да направите това смесете 1/2 чаена лъжичка активен въглен на прах, 1 чаена лъжичка кокосово масло, 4 супени лъжици сок от алое вера и 1/2 чаена лъжичка пчелен восък.

спирала

7. Активният въглен перфектно помага при подуване на корема. За тази цел смесете 1/2 чаена лъжичка активен въглен на прах с 200 г вода. Пийте тази смес половин час преди хранене или 2 часа след.

вода

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *