БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Изчистете дебелото черво от токсичните отпадъци с рецептата на руския лечител Андрей Кутузов

Рецептата на руския лечител Андрей Кутузов ще ви помогне нежно да изчистите дебелото черво от токсичните отпадъци

дебелото черво
Доказано е, че дебелото черво може да бъде обект на някои доста неприятни заболявания. Много хора по целия свят страдат от хроничен запек, синдром на раздразнените черва и други чести проблеми, свързани с храносмилателната система. Ние всички знаем, че дебелото черво има отговорната задача да премахва отпадъците, което означава, че това е изключително важно за всеки, който иска да се радва на едно добро и продължително здраве.

Трябва да знаете, че има начин, благодарение на който може да помогнете на дебелото черво да се освободи без проблем от всичко излишно. Днес ви предлагаме рецептата на руския лечител и автор на няколко популярни книги за лечение с природни средства Андрей Кутузов.

Лесно може да направите тази вълшебна смес у дома, която да гарантира здравето и чистотата на дебелото черво

Този мощен и изключително ефективен домашен препарат за почистване на дебелото черво може да ви помогне да се освободите от токсините в тялото, които биха могли да допринесат за вашия дискомфорт, а също така предлага и естествено освобождаване от запека.

Дебелото черво трябва да се почиства и заради теорията за самоотравяне. Неразграденото месо и други храни причиняват образуването на слуз, която произвежда токсини и отрови. Тези токсини предизвикват умора, главоболие, повишаване на теглото и нисък разход на енергия.

Вие се нуждаете от следните съставки:

1 ябълка
1 чаена лъжичка мед (за сладост)
1 чаена лъжичка семена от чиа
1 чаена лъжичка ленено семе ия)
1 чаша вода

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите – толкова е просто! Предварително трябва да накиснете семената от предната нощ. След това сложете в блендер всички съставки, без чията. Разбъркайте. прибавете чията и продължете да разбърквате, приблизително пет минути.

Напитката ви е готова. Пие се всяка сутрин, преди закуската и след като сте изпили една чаша топла вода с лимонов сок. Колко време да се употребява? Толкова, колкото е необходимо на вашия организъм.

Псилиум фибри с успех се справя с проблемното храносмилане!

царски билки детоксин
Царски билки Детоксин за пречистване на организма!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “Изчистете дебелото черво от токсичните отпадъци с рецептата на руския лечител Андрей Кутузов

  1. novina каза:

    Не знам къде сте гледали, ама пробвахте ли да ползвате блендер 5 минути? Изобщо ползвали ли сте блендер? 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *