Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е най-ефективната индийска диета от доктор Кумар Лори

Днес ще ви представим една диета от далечна Индия

dieta
Тази диета е дело на индийският доктор Кумар Лори. Той е приложил този план първо на неговата сестра. Гастроентерологът Куман Лори искал да я направи щастлива, като ѝ помогне да се освободи от 14-те излишни килограма, които тя имала. В същото време лекарят искал и да запази здравето на сестра си, както и да ѝ наложи режим, който лесно се спазва и няма йо-йо ефект.

Според експертите тайната за поддържане на нормалното телесно тегло е в правилния калориен прием, който ще ви помогне да засилте вашия метаболизъм и да се ускори процеса на изгаряне на мазнините. Метаболизмът може да се засили с прием на добре дозирана и разнообразна храна.

Затова доктор Лори измислил тази диета с 1200 калории. Всичко зависи от това, с което се храните! Вие, естествено, не можете да отслабнете, ако ядете 1200 кал нездравословна храна – картофи, сладолед, шоколад и т.н. Храната трябва да е балансирана и питателна. Менюто ви трябва да съдържа всички жизненоважни витамини, минерали, незаменими мазнини и хранителни вещества.

Знае се, че ежедневният калориен прием е различен за всеки човек. Една рационална диета за отслабване трябва да се основава на няколко фактора, като например ниво на активност, възраст, пол, тегло, височина, обмяната на веществата и медицинско състояние.

За целта трябва да се направят някои не особено прости изчисления. Но доктор Лори установил, че средният прием на калории от човек, който иска да отслабне, не трябва да е под 1200. И не бива да надвишава 1600 калории на ден.

За целта създал план за хранене, който е изцяло вегетариански и е изчислен за 1200 калории

Опитайте и вие да свалите вашите излишни килограми с диетата на доктро Лори. Тя ще ви помогне да отслабнете много по-бързо и ще се почувствате невероятно! Вегетарианците имат широк диапазон на избор в тази диета, тъй като те могат да включват зеленчуци, леща, варива, извара и кисело мляко в менюто им като източник на протеини, витамини и хранителни вещества.

Вегетарианската диета включва:

Рано сутринта (7 часа):

Една чаша хладка вода с лимон (0 калории).

Чаша чай с обезмаслено мляко, без захар и 2 бисквити (90 калории)

Закуска (8 часа):

2 филийки пълнозърнест хляб с парче тофу и краставица (330 калории) или
филия черен хляб и малка чаша обезмаслено мляко (300 калории).

Междинна закуска: (10:30 ч):

1 банан, 20 зърна грозде или ½ чаша пъпеш (50 калории).

Обяд (13 часа)

1 чаша кафяв ориз (200 грама)
½ чаша смесени зеленчуци на пара
1 купичка зеленчукова салата (345 калории).

Междинна закуска (16 часа)

1 нормална чаша обезмаслено мляко (35 калории)

Вечеря (19 часа)

Един арабски хляб
1 малка купичка зеленчукова супа без мазнина
1 купичка салата (370 калории)

Може да редувате закуската като избирате между горния вариант и 2 филийки черен хляб + 2 твърдо сварени яйца (290 калории) или пък 1 филия черен хляб + 2 бъркани яйца + 1 чаша обезмаслено мляко без захар (310 калории).

За обяд може да добавите 100 грама пилешко месо, варено на пара и без кожа, а вечерната супа може да замените с варена леща или елда.

Един месец спазвайте тази диета, а след това включвайте по един ден нормално хранене. Така постепенно трябва да имате 4 дни от седмицата, в които да се храните по този план и 3 свободни дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *