Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кажете сбогом на инфекцията в ухото с тази страхотна рецепта!

Инфекцията в ухото боли повече отколкото можем да понесем, но заедно с болката идват и усложненията

инфекцията в ухото
Инфекцията в ухото поразява малки и големи. И обикновено не се съобразява с времето. Най-често ухото започва да боли точно тогава, когато най-малко очакваме, или когато нямаме възможност да отидем на лекар.

Какво да направим ако инфекцията в ухото ни изненада?

масло орехи

Най-доброто решение е тази невероятна и лесна рецепта от руската народна медицина. Един път пробвате ли я, ще я споделите с приятелите си, защото сами ще се уверите в нейната ефикасност.

Отит на средното ухо – това е възпалително заболяване на ухото, което се проявява под формата на тежка болка в ушите, треска и дори временна загуба на слуха. За да не полудявате от болка, докато намерите лекар, който да ви назначи лечение, ползвайте тази ефективна рецепта за катар (остро възпаление), отит на средното ухо, който се открива при 50% от клиничните случаи. За лечение на гноен отит лекарите често използват силни антибиотици.

Когато катарален отит се случи той е страхотен катализатор за по-нататъшното развитие на инфекция. Често пациентите изпитват силна болка при натискане на трагусът – малката издатина на хрущяла във външното ухо. Също така, когато кихате, преглъщате или кашляте болката се усеща в зъбите или темпоралната област.

Лечение на отит с народни средства

Необходими са ви няколко ореха, почистени от черупките и по възможност по-млади и без да са развалени или да имат гнили участъци.

Ще ви трябва също така преса за чесън, добре почистена, и торбичка с морска сол.

Как се прави?

Поставете орехите в пресата за чесън. Изстискайте и така полученото олио сложете в ухото. отгоре покрийте с торбичката с топлата морска сол. Дръжте 5 или 10 минути. Маслото от орехи, което ще получите чрез изстискане не бива да е повече от 2 до 4 капки.

В никакъв случай не затопляйте ако сте сигурни, че имате гнойна инфекция. Сложете ореховото олио, но не нагрявайте.

Лечението с капки в ушите не се прави в случаите на световъртеж, висока температура и дезориентация. Ако са налице тези три важни симптома не губете време, а посетете лекар, и то незабавно!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *