ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билколечение при колит

Смесват се 10 грама стръкове от великденче, 20 грама стръкове от чубрица, 20 грама стръкове от дяволска уста, 40 грама стръкове от жълт кантарион, 10 грама корени от дилянка, 30 грама листа от къпини, 40 грама листа от широколист жиловлек, 40 грама плодове от шипки. Прилага се при колит. Една супена лъжица се залива с четвърт литър вода. Изпива се по половин чаена чаша вечер преди лягане.

Вземат се 30 грама кори от зърнастец, 10 грама коренище от пирей, 10 грама плодове от ким, 20 грама листа от мента, 10 грама плодове от черен бъз, 10 грама корени от глухарче, 10 грама листа от сена. Прилага се при колит. Една супена лъжица смес се залива с 250 куб. см студена вода , нагрява се 20 минути, без да закипи. След изстудяване чаят се прецежда и се изпива по 50 куб. см 3 пъти дневно.

Смесват се 45 грама цвят от лайка, 10 грама плодове от ким, 15 грама плодове от резене, 20 грама листа от маточина, 20 грама листа от мента. Прилага се при колит и диария. Една супена лъжица смес се залива с 250 куб. см вода. Загрява се до кипване. Похлупва се и престоява 5 минути. Прецежда се. Дава се по една чаена лъжичка няколко пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *