Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супернапитка от Япония предотвратява рак, детоксикира и гори мазнини!

Точно сега е момента да пробвате тази чудна супернапитка от Япония, която предотвратява рак, прочиства и спомага да отслабнете

чай
Lekuva.net иска да ви почерпи с тази зашеметяваща японска супернапитка. Тя е ефективен инструмент, благодарение на който не само ще ускорите обмяната на веществата , но също така е отлична профилактика на раковите заболявания.

Според японските мъдреци, чаената церемония е специален ритуал, който помага да се отървете от всички проблеми и да се насладите на благословиите, дадени от природата.

Как да изгорите мазнините в тялото и да предотвратите появата на рак?

Ето и рецептата:

– 1 чаена лъжичка зелен чай, чист и без примеси
– 400 грама вода
– 1 чаена лъжичка сухи череши (могат да се заменят с други сушени плодове)
– 1-2 щипки пресен, настърган корен от джинджифил
– 1 супена лъжица. мед

Как се прави?

1. Почистете и настържете корена от джинджифил

2. Сложете чая в подходящ съд, в който да го запарите, като прибавите и джинджифила. След това залейте с горещата вода. Не запарвайте повече от 2-3 минути.

3. Прецедете и оставете да се охлади.

4. Когато чаят е със стайна температура, добавете меда.

За да се постигне максимален ефект за отслабване, пийте от чая по 200 г сутрин и вечер. Курсът на лечение е 2 месеца. В рамките на 30 дни ще се почувствате уникалната светлина и енергия.

Както сами виждате, рецептата не е сложна, не изисква нито кой знае какви продукти, нито някакви специални умения.

С това японците искат да ни напомнят, че простичките неща са най-ефективни. Добрата традиция, която имат – пиенето на чай, им помага не само да изпитат удоволствие от иначе вкусната напитка, но и да се погрижат за здравето си. Излишно е да припомняме всички ползи, които зеления чай има за здравето.

Надяваме се тази кратка статия да е достатъчна, за да придобиете още един полезен навик, а именно – чаша чай зелен сутрин и вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *