ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сваляне на високо кръвно – ето я супер ефективната рецепта на Минчо Празников!

Вълшебно домашно лекарство против хипертония

Популярният български синоптик Минчо Празников се радва на добро здраве и споделя, че се справя с високото кръвно, благодарение на домашно приготвено лекарство. 78-годишният синоптик се чувства чудесно и казва, че всеки, който страда от хипертония, трябва да знае тази вълшебна рецепта.

Напитката, която Празников консумира редовно, е с такива съставки, които се намират лесно. Освен това не са скъпи и всеки един от вас може да си приготви сместа.

За забъркването на домашното лекарство имате нужда единствено от половин кофичка кисело мляко, 20 грама канела на прах, 10 грама джинджифил на прах и един банан, който предварително е намачкан (за тази цел можете да използвате най-обикновена вилица).

Всички съставки се смесват хубаво и полученият лек се приема за сваляне на високото кръвно.

Минчо Празников
Минчо Празников сваля кръвното с домашно лекарство

“Приемам от това домашно приготвено лекарство всеки път, когато стойностите ми започват да се покачват. Действа бързо, даже мога да кажа, че след броени минути човек се чувства по-добре”, твърди синоптикът.

Специалистите са категорични, че много българи се оплакват от високо кръвно. Това се дължи на нездравословния начин на живот и редовната употреба на цигари, алкохол и мазни храни, които покачват холестерола.

Всеки един човек, който има проблем с високото кръвно, трябва да бъде изключително внимателен. Този здравословен проблем може да доведе до намаляване на притока на кръв към мозъка, което пък да причини сериозна паника, пише ДокторБг. В такива случи болният се оплаква от притъмнено зрение, смущения в говора, загуба на равновесие и др.

За съжаление високото кръвно може да доведе и до по-неприятни последици като инфаркт и инсулт.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *