ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чуден домашен трик! Ето как да потъмним белите коси БЕЗ боядисване!

Изключително много хора – особено жени, искат да прикрият белите коси. Някои от тях се доверяват на своя фризьор и обикновено боядисват косите си. Има обаче и такива, които искат да избегнат тази процедура и използват народни рецепти. Ето една такава рецепта получихме от нашата редовна читателка Даниела. Вижте какво ни пише тя:

„Здравейте, мили хора.

За потъмняване на косата може да опитате кафе. Доскоро се боядисвах с трайна боя, но реших, че е добре за косата да отпочине от всичките химични съставки и открих рецепта за потъмняване с кафе.

Аз слагам в купичка 3 супени лъжици смляно кафе, добавям вряла вода и изчаквам да изстине. Дори ако приготвите кафето от предната вечер, резултатът ще е по-добър.

белите коси
Край на белите коси!

Покривате раменете си с кърпа или с нещо за защита на дрехите и нанасяте. Аз използвам памучен тампон, други пък предпочитат да впръскат отварата от кафе в косите си. Избягвайте да слагате кафената утайка, а само течността.

Изчаквате 30 минути и отмивате. Получава се страхотен цвят и трае близо седмица. След това повтаряте, за да поддържате равномерен цвят на косите си. Успех!“

Рецептата на Дани наистина действа, но трябва да се има предвид, че не е подходяща за хора с руса или червена коса. Може би като недостатък трябва да се отбележи, че се налага да си „боядисвате“ косата с кафе всяка седмица. Цветът не е траен, но черната напитка не уврежда косъма, за разлика от много бои, които се предлагат на пазара.

Ако и вие искате да потъмните белите коси, пробвайте този метод и не забравяйте да споделите с близките си полезната рецепта.

Изглед на опаковката на продукта Масло за косата против косопад
Масло за косата против косопад с екстракт от коприва, репей и витамини

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Чуден домашен трик! Ето как да потъмним белите коси БЕЗ боядисване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *