Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тя напои памук Listerine и намаза подмишниците. Ефектът е зашеметяващ!

Такива средства, като Listerine, хората са ползвали още преди век

Listerine
Ако под ръка нямате дезодорант

Listerine е доста стара марка. Първоначално, течността се е използвала за лечение на рани, а след това започва да се използва и като орален антисептик.

Малко хора знаят, но приложението на тази вода за уста е много широко. Представяме на вашето внимание най-необичайните идеи за прилагане на Listerine, които наистина работят!

Ако под ръка нямате дезодорант

Вземете памучен тампон и го напоете с Listerine. Така ще убиете всички микроби и ще имате приятен аромат на свежа мента.

Срещу груби пети

Този метод може да изглежда разточителен, но резултатът е зашеметяващ и ефектът напълно оправдава разходите. Listerine перфектно омекотява грубата кожа на краката, както допринася и за изчезването на мазолите и кокошите тръни.

За дезинфекция на тоалетната

Подобна идея е вероятно да изглежда прекалено екстравагантен за вас, но това не е така. Така ще постигнете перфектна и дълготрайна дезинфекция на повърхността на тоалетната чиния. Устойчивостта на този метод не може да се отрече!

Ухапвания от насекоми

Нанесете малко от това средство директно върху ухапваното, и след 5 минути, ще се почувствате облекчение. Това средство за орална дезинфекция перфектно облекчава сърбежа и възпалението!

Като лек за пърхот

Смесете Listerine с вода в съотношение 1:2, след това налейте сместа в спрей бутилка и впъскайте върху скалпа, като направете масаж. Увийте главата с кърпа и останете половин час така. След като минат 30-те минути – изплакнете.

За домашните любимци

Ще се изненадате, но няма да е необходимо да си купувате лекарство за бълхи. Смесете малко количество вода за уста с шампоан за животни и изкъпете внимателно вашия домашен любимец. Тази процедура е отлична алтернатива на скъпите химически лекарства!

Дезинфекция четката за зъби

Не е нужно да си купи нова четка за зъби на всеки 2 месеца! Просто редовно дезинфектирайте вашата с това средство за орална хигиена.

За почистване на повърхността на екрана

Една алтернатива на скъпите салфетки за почистване на екрана ще бъде обичайната фланелена кърпа, напоена с Listerine.

Споделете с приятелите си тази полезна информация! И също така не забравяйте да ни кажете в коментарите за впечатленията си от използването на Listerine.

2
Срещу груби пети

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3
За дезинфекция на тоалетната
4
Ухапвания от насекоми
5
Като лек за пърхот
6
За домашните любимци
7
Дезинфекция четката за зъби
8
За почистване на повърхността на екрана

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *