Кажете сбогом на болките в гърба! Рецептата на Нина Кулагина гарантира успех в 95% от случаите

Болките в гърба са неприятни и много упорити, но винаги има начин да ги победите, особено ако се доверите на народната медицина

bolkite w gyrba
Днес за овладяване на болките в гърба ви предлагаме рецептата на феноменалната лечителка Нина Кулагина. Феноменът „К“, както я наричат по света, или лечителката, която отнема болката с ръцете си, е помогнала на много хора. Рецептата, която ви предлагаме днес, е изключително лесна. Може да си я направите веднага и да я ползвате с удоволствие, защото гарантирано ще получите облекчение.

Всеки възрастен човек поне веднъж в живота си е разбрал какво може да причини болката в гърба. Но не всеки знае как да се справи с този проблем.

Често причината на заболяването идва от притискане или разтягане на седалищния нерв. При това положение пациентите страдат от непоносими болки, придружени от мускулна слабост и общо неразположение.

Често това се случва при редовно и тежко физическо натоварване, и най-вече ако товарът не се разпределя правилно. Но вие не бива да се притеснявате излишно!Рецептата на Нина Кулагина гарантирано ще ви избави от болката в гърба.

нина кулагина

Има много растения, които помагат да се отървете от болките в гърба и да се ускори процеса на възстановяване. Едно от тях е корен от ралица, или наричано още черен оман.

Какво ще ви е необходимо, за да направите рецептата на Нина Кулагина?

– 100 грама пресен корен от ралица
– 100 грама свинска мас

Ситно нарежете, или при възможност настържете корена от ралица.

Смесете внимателно със свинската мас, която е добре да не е солена.

Поставете сместа за 24 часа в хладилник, за да се смеси добре.

Нанесете малко количество от този крем върху засегнатата област 3-4 пъти на ден, както и изобилен слой за през нощта. Правете процедурата 5 дни.

Имайте предвид, че ако болката в гърба настъпили в резултат на изместване на междупрешленния диск, в никакъв случай не може да се използват средства за загряване! Бъдете внимателни, тъй като черният оман понижава кръвното налягане и е противопоказен за използване по време на бременност.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *