Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как лечителката Нина Кулагина лекува изтръпване на ръцете

Наричат Нина Кулагина „феномена К“ заради невероятната ѝ дарба да лекува с ръце

изтръпване на ръцете
Нина Кулагина става известна с телекинезата, която владее. Освен това тя „вижда“ болестта с ръцете си. Феноминалната Кулагина е предизвикала толкова голям интерес сред западните учени , че те игнорират Студената война и отиват в бившия Съветски съюз, за да видят онова, което са чули. Поради тази причина през 60-те години на миналия век са били проведени множество експерименти с нея, за могат специалистите от цял свят да изучат и разгадаят способностите ѝ.

кулагина

И тъй като Кулагина е работила предимно с ръцете си, ето нейните съвети и рецепти как да се справим когато ръцете ни изтръпват.

Изтръпването на крайниците е много важен симптом, който не може и не трябва да бъде игнориран. Това може да доведе до заболявания като артрит, остеоартрит, болки в кръста и много други.

Ако в продължение на дълъг период от време се чувства изтръпване на ръцете или краката, трябва незабавно потърсете лекар. Този симптом често е придружен от силна болка.

Ето съветите на Нина Кулагина за корекция и лечение на изтръпването с прости и достъпни средства.

Детелина

Една от най-добрите билки, която се употребява при изтръпване на крайниците, е лечебното растение детелина. Ето и рецептата: една чаена лъжичка изсушена билка се слага в чаша вряща вода за 10 минути. От така получения чай се пие по една чаена чаша на ден. Прилага се до отшумяване на симптомите.

Контрастни вани

Дръжте ръцете и краката първо в студена, а след това топла вода. Правете тази процедура вечер в продължение на 15 минути, след което намажете ръцете или краката с някакъв затоплящ мехлем или руски спирт. Курсът на лечение е 10 дни.

Камфоров мехлем

В камфоров мехлем добавете няколко капки етерично масло от евкалипт. Разтрийте с това средство изтръпналите крайници вечер преди лягане. Процедурата се прави не повече от 3 поредни дни.

Освободете напрежението

Този метод също помага при изтръпнали ръце и пръсти. Нина Кулагина го е правила почти след всеки сеанс. Вземете малка купа, изсипете в нея топла вода, толкова, колкото да покрие ръката. Опитайте се да огънете ръката така, както е вдлъбната купичката, като упражнявате известен натиск, но не много силно. Свивайте и извивайте ръката поне десетина пъти, като не пропускате да затопляте водата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *