Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Милен Цанов се излекува от рак на езика с гладолечение

След като лекарите казват, че съпругът има рак на езика, животът на Ади и Милен Цанов се преобръща, но той успява да се излекува с гладолечение

Милен е собственик на компания за кетъринг, а Ади има сватбена агенция, когато го застига коварната болест рак на езика.

Те са родители на две дъщери, научихме от тяхното гостуване в „Преди обед“ при Деси Стоянова и Сашо Кадиев.

Животът им е прекрасен, въпреки огромната ангажираност, до момента, в който лекарите не поставят диагнозата рак на езика на Милен Цанов на 25 октомври 2014 г.

рак на езика
Милен се самоизлекува с помощта от рак на езика чрез гладолечение

Тогава целият им живот се преобръща,  след като медиците заявяват, че трябва да се подложи на незабавна операция, в противен случай му остават само няколко месеца живот.

Той започва да чете и да са ограмотява по въпроса защо се появява рак на езика и как може да бъде излекуван.

Ракът е следствие на възпалително-гнилостни процеси в организма на човек, които могат да се развиват в продължение на години без човек да подозира за тях, обясни Ади.

В даден момент те достигат до определен пик и тогава болестта явно се проявява, но често този пик настъпва, когато е късно за пациентите.

В крайна сметка болестта е преодоляна.

рак на езика
Ади и Милен

Днес Милен е жив и здрав, но двамата с Ади си си поставили за цел да ограмотяват българите, как с помощта на гладолечение човек може да лекува различни болести.

Гладолечението наистина не е измислица, а в него има дълбок смисъл, който хората не познават, както се е случило и с Милен.

Ние смятаме, че ще умрем от глад, но всъщност неприемането на храна заставя организма да отвори своите скрити резерви, чрез които клетките започват да се хранят със запасите в тялото.

Освен, че се получава ефект на отслабване, гладуването позволява на здравите клетки в тялото да станат още по-силни и така те сами унищожават всички туморни и други болестотворни клетки в организма.

рак на езика
В студиото при Деси и Сашо

Затова при гладолечение човешкият организъм сам започва да се лекува.

Това е истински природен феномен, но пък оздравяването на Милен е реалното доказателство за това.

Ще ви бъде от полза лично да чуете още обяснения от Ади и Милен Цанови за гладолечението и за рак на езика ТУК >>>.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *