Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пенсионер шашна докторите: Успя да се излекува от диабет!

Тази информация може да помогне на хора, болни от диабет!

Възрастен човек от Великобритания шашна докторите, след като се излекува сам от диабет. 67-годишният Джон Хол бил толкова болен, че през последните месеци очаквал да се случи най-лошото, пише „Дейли Мейл“. Но благодарение на специални упражнения, пенсионерът успял да се отърве от захарната болест.

Лекарите съобщили на Джон, че тежкото му състояние вероятно ще го доведе до инсулт или инфаркт. Дори имало опасност да заспи и никога повече да не се събуди. Наред с всичко това човекът имал висок холестерол и високо кръвно. Той окончателно променил менюто си, наблягайки на по-здравословни храни, но това не му помогнало особено.

Той бил толкова отчаян, че решил да пробва всичко, за да се излекува. Така започнал да прави интензивни упражнения с продължителност 12 минути по 2 пъти на седмица. Това вече коренно променило нещата!

диабет
Джон прави специални упражнения по два пъти на седмица

„Тренирочката започва със загряване. После следват интензивни упражнения по аеробика“, обяснява Джон.

Според новите изследвания кратките, но интензивни упражнения са много по-полезни от продължителните серии. Само за 4 месеца състоянието на болния се подобрило – стойностите на кръвната захар и холестерола почти влезнали в норма.

След като се убедили, че има подобрение, лекарите му казали, че може да намали лекарствата за диабет постепенно.

„Упражненията са кратки – само по 12 минути, но метаболизмът се задвижва на бързи обороти за 24 часа“, споделя Джон.

Британецът усетил подобрение още първия месец. Докторите били изумени от резултатите му!

Какво включва програмата на Джон?

Програмата на Джон се нарича Прогресивно ускоряващи кардиопулмонални упражнения. Специалистите я препоръчват за нормализиране на теглото и овладяване на диабета.

Сериите са по 12 минути, 2 или 3 пъти на седмица.

Задължително се започва със загряване и упражнения за дишане. След това има и такива за разтягане. Чак след това следват тичането и скачането. Основната цел е да се ускори сърдечният ритъм. Всяко упражнение продължава 30 сек., след което има по 90 сек. почивка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *