Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако смесите тези 2 съставки, ще забравите моментално за болката при остеохондроза!

Болката при остеохондроза ще изчезне след като направите този лесен лек от зехтин и сол

bolkata
Остеохондроза е общо заболяване, при което има дегенерация на тъканта, която се намира в междупрешленните дискове. Това води до загуба на гъвкавост, и най-често е причина за много и продължителни болки, както и за обездвижване.

Началото на заболяването може да е провокирано от прекомерно натоварване на гръбначния стълб, травма при падане или удар, както и от свързаните с възрастта промени на костите и мускулите. Хората, страдащи от дегенеративни заболявания, знаят от първа ръка колко са трудни за лечение тези проблеми и усложнения.

Днес ви предлагаме рецепта за един много прост, лесен и ефективен лек. Споделете тази рецепта с приятели и близки, защото не се знае кога може да им потрябва. Това е рецепта на руската традиционна медицина, която е тествана от поне две поколения. Това естествено средство ще ви накара да забравите за болката, която е била ваш спътник в продължение на много години.

Лекарство при остеохондроза

Рецептата е съобразена за един цял курс на лечение.

10 чаени лъжички морска сол
20 чаени лъжички нерафиниран зехтин /може да се замени и с нерафинирано слънчогледово олио/

Как се прави?

1. В стъклена купа смесете маслото от маслини или слънчогледовото масло със сол. Разбъркайте добре, за да се разтворят зърната сол. Сложете на тъмно и хладно място.

2. Мазилото ще бъде готово в рамките на няколко дни, когато на дъното се образува бяла суспензия. Разбъркайте и ще е готово за мазане.

Как се прилага лекарството?

С така получената суспензия се трият областите на гърба, или там където има болка. Продължителност на процедурата – в началото 2-3 минути, но всеки ден трябва да се добавят още 2-3 минути, с което броят на минутите да се увеличи до 20. В края на масажа кожата се избърсва с кърпа, която е била напоена с топла вода.

Благодарение на това народно лекарство не само болката ще изчезне, но ще се подобри кръвообращението в тъканите и ще се ускори възстановяването им. Също така, масаж с тази смес може да помогне за облекчаване на главоболието.

Радикалните промени ще са забележими след 8-10 процедури: болките в гърба ще се разсея, ще се подобри мобилността и гъвкавостта на гръбначния стълб. И скоро ще бъдете в състояние да се върнете към нормалния живот!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *