Той изяжда по една глава чесън всяка сутрин! Ето как това се отразява на здравето му!

Лечебните качества на любимия на много хора чесън са ненадминати. В това се е уверил и мъж на име Никълъс Джонсън, който в продължение на цял месец е изяждал по една глава чесън на закуска.

След като ставал от леглото, мъжът хапвал от ароматния зеленчук, като чак след това закусвал.

Какви са резултатите?

С една дума – отлични! Никълъс обяснява колко мощен антибиотик и антиоксидант е чесънът. Той завинаги се сбогувал с хипертонията, тъй като консумирането на ароматните скилидки поддържа кръвното му налягане в съвсем нормални граници.

чесън
Той изяжда по една глава чесън всяка сутрин

И още по-хубавото в случая е, че няма странични ефекти. Може би единственото неприятно нещо е силната миризма.

Другият голям плюс за Никълъс е, че вече не страда от толкова силни болки, причинени от артрит, в сравнение с преди. Болките в ставите почти са изчезнали.

“Единствената промяна, която направих в живота си, беше да изяждам по една глава чесън преди закуска в продължение на месец”, споделя той и допълва, че вече е бил на преглед при ортопед, който потвърдил, че състоянието му действително се подобрява.

Дори човек да не яде по цяла глава чесън на ден, консумирането на една-единствена скилидка може да подсили имунната му система и да го предпази от сериозни заболявания, пише delo.bg.

Важно е също така да се отбележи, че чесънът значително подобрява белодробната функция и предпазва от бронхит, превмония и др.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *